Forum » Pomoč in nasveti » Z analogne linije v digitalno brezplačno?
Z analogne linije v digitalno brezplačno?
abcde7 ::
Nekje sm slisal, da se da iz analogne preiti v digitalno pri telekomu zastonj, brez isdn-a, da samo poklices, pa ti to zastonj ustimajo. Da poj internet bolj dela, a vi kj veste, a je to res?
msmiha ::
Bedarija. Telekom hoče imeti denar. Ne vem če bojo tako dobri in ti zastoj dali ISDN linijo (samo ta je digitalna).
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
matter ::
Ni tega. Digitalno je kao ISDN.
Mogoče ti je kdo govoru o 56 Kbs modemih (sej 33600 so itak že vn) pa je iz nevednosti reku digital.
Mogoče ti je kdo govoru o 56 Kbs modemih (sej 33600 so itak že vn) pa je iz nevednosti reku digital.
Bucbuc ::
Robo, ti si verjetno zamešu pulzno al pa tonsko izbiranje
ob vzpostavljanju povezave prek modema.Razlika je res malenkostna pir vzpostavitvi zveze, na hitrost same zveze pa to ne vpliva, torej je se vedno analogna.
Taksno spremembo pa Teljekom res nic ne zaracuna!!
ob vzpostavljanju povezave prek modema.Razlika je res malenkostna pir vzpostavitvi zveze, na hitrost same zveze pa to ne vpliva, torej je se vedno analogna.
Taksno spremembo pa Teljekom res nic ne zaracuna!!
Bucbuc
miranpozar ::
Fant je verjetno mislil na to, ko te Telekom priklopi na novopostavljeno lokalno digitalno centralo.
Najnovejši telekomunikacijski dosežek v 21. stoletju, vam povem!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Najnovejši telekomunikacijski dosežek v 21. stoletju, vam povem!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Dami ::
Matr, telekom ga sirje s tem ADSLom in Evropo, nekje majo pa še kr analogne centrale. En moj kolega se ne more povezat več k 19200. Preveč obljublajo in skor nič nardijo. Pa ne gre mi v glavo zakaj ma telekom sploh marketing?? Sam dnar stran meče. Pa sej je monopolist. Če hočeš met telefonski prikluček itaq nimaš izbire. Vse (ala čist vse) reklame od telekoma so za bruhat. In to gre tuk gnarja stran da groza. Pol pa cene zvišuje, češ da bojo mel drgač manjši dobiček (ki je itaq astronomski).
Sej vem da ne spada v temo, sam to me res razkuri.
Sej vem da ne spada v temo, sam to me res razkuri.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
tejo ::
Pri Telekom ni nič zastonj! Če hočeš imet digatalno, kupi ISDN (brezzveze), pa plačuj telekomu vsak mesec 6k + DDV samo za naročnino! No, če maš tri telefonske številke, potem je taka cena, drugače pa je kakšna dva jurja nižja (cena).
ToniT ::
Dami: Če se kolega lahko poveže samo na 19200, pomeni da je na digitalni centrali, vendar ima vmes PCM (še ena pogruntavščina telekoma - štiri linije na eni parici). Včasi se to da urediti s telekomom - pokličeš in lepo prosiš (zahtevaš) da te priklopijo na svoje žice.
Dami ::
ToniT: hvala za info. Se bom pozanimal. Če bo ratal, ti bo rade volje častu pir
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klic iz +333Oddelek: Loža | 10051 (8999) | St235 |
» | Povezava Telefon-TelefonOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2398 (2057) | Wolfman |
» | Govorice o ADSL na analognih linijah resnične? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4531 (3406) | swar |
» | Telefonija spet dražjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2671 (2671) | Radiant |
» | Je kdo slišal za ADSL brez ISDNja drugo leto? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5932 (4220) | shock |