» »

Disk se je nehal odzivat, pri poskusu popravljanja tabele meče error-je. Pomoč prosim.

Disk se je nehal odzivat, pri poskusu popravljanja tabele meče error-je. Pomoč prosim.

mesoreznica ::

Zgodba je naslednja.

Disk WDC WD400, 40 GB. Začelo se je z tem da sem podatke videl nisem pa jim mogel prebrat. Po restartu pa windowsi več niso videli diska. Oziroma vidi se ga v Device Managerju, drugje pa ne. Bios ga normalno zazna.

Poskusil sem z kupom orodij. Disk ni sistemski tako da do njega poskušam dostopit iz Windowsov.

Search and Recover 3 takoj po zagonu javi tole: "NT_read error; error no.27; drv 129 LBA:0 blocks:1." Če kliknem "Ignore" gre naprej vendar ne najdem diska.

GetDataBack ga ne najde torej ne morem nič z njim.

Partition Table Doctor 3.0 takoj po zagonu javi naslednje: "Error: Cannot read from MBR on harddisk 2", kliknem OK in gre normalno naprej. Potem lahko izberem Disk 2 ter mi napiše naslednje: "Bad disk" in da opcijo "Rebuild partition table". Če izberem to opcijo popravi tabelo vendar mi napiše da jo moram shranit. Ko poskušam shranit napiše naslednje: "Error: Cannot write to disk 2".

A ve kdo kaj še lahko poskusim ali res ni možno več nič rešit iz diska? Gor imam veliko fotk, ki jih ne bi rad izgubil. :(

Hvala

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

sirotka ::

mam doma 2 taka diska...pa nobenmu ni več pomoči

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983219 (14980) brez-imenko
»

Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
784866 (3848) Dejk0
»

Ubuntu netbook 10.4 in particioniranje

Oddelek: Operacijski sistemi
181936 (1648) Icematxyz
»

Zunanji trdi disk error

Oddelek: Pomoč in nasveti
202761 (2503) Pentium
»

Kako inštalirati Windows, da ti ne povozi MBR (poleg obstoječe linux inštalacije)

Oddelek: Pomoč in nasveti
101268 (1035) Jst

Več podobnih tem