Forum » Pomoč in nasveti » Predelava DVD predvajalnika v DIVX
Predelava DVD predvajalnika v DIVX
Lincolin ::
Dan!
Danes sem si kupil DVD predvajalnik, ki žal nima divx možnosti predvajanja. Zanima me ali je kakšna možnost nadgraditve s programsko opremo ali strojno obdelavo?
Danes sem si kupil DVD predvajalnik, ki žal nima divx možnosti predvajanja. Zanima me ali je kakšna možnost nadgraditve s programsko opremo ali strojno obdelavo?
iskra ::
Lincoln: še je čas, da ga zamenjaš. Takšni posegi namreč niso mogoči.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
jurcek3 ::
no comment , prvic ne morm verjet da si kupu dvd brez podpore divx-a,drugic pa kle mas dvdje za okrog 13.000sit kateri predvajajo divx,poleg tega pa se podperajo podnapise... je pa res da se iz napak ucimo
www.gapex.si
Turboslav ::
V osmih dneh ga imaš pravico vrniti in vzeti ali denat ali kaj dugega. V tvojem primeru zahtevaj, da ti pokažejo kaj drugega...
Sir je dober
Lincolin ::
Pozabil sem povedati, da sem ga kupil od kolega ter sem ga mislil imeti za gledanje slik kar bo tudi imel nalogo. Za DIVX sem pa samo povprašal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22990 (10205) | Yossarian |
» | Smiselnost nakupa LCD TVOddelek: Zvok in slika | 1419 (1285) | kataklysm |
» | ker DVD bralnikOddelek: Kaj kupiti | 2109 (1736) | BigFoot |
» | Nakup TV - 16:9 vs klasika (4:3)Oddelek: Zvok in slika | 2094 (1773) | gumby |
» | TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1204) | AtaStrumf |