Forum » Omrežja in internet » Internetni ponudniki zavajajo potrošnike
Internetni ponudniki zavajajo potrošnike
barabl ::
Mnogi internetni ponudniki ponujajo svojim odjemalcem različne pakete adsl storitev, vendar v času med 12 in 22 uro pri določenih paketih dosegajo komaj slabo četrtino ponujene hitrosti. O zadevi sem danes po dolgotrajnem prerekanjeu s tehniki svojega ponudnika obvestil apek in urad za varstvo potrošnikov, ker po odzivih odjemalcev ponudnika nisem osamljeni primer.
Druga zadeva je, da obljubljajo zraven adsl paketa proti virusno zaščito in požarni zid, vendar jaz po mesecu uporabe tega kljub večkratnemu posredovanju pri ponudniku nisem dobil.
Vse, kateri se odločate za adsl naj cenejšega ponudnika internetnega ponudnika močno odsvetujem, ter vam priporočam, da se odločite za drugega ponudnika. Na žalost je ponovno obveljal rek malo denarja, malo muzike.Za katerega ponudnika pa gre pa vam žal ne smem napisati,ker mi administrator takoj zaklepa moje teme.
Druga zadeva je, da obljubljajo zraven adsl paketa proti virusno zaščito in požarni zid, vendar jaz po mesecu uporabe tega kljub večkratnemu posredovanju pri ponudniku nisem dobil.
Vse, kateri se odločate za adsl naj cenejšega ponudnika internetnega ponudnika močno odsvetujem, ter vam priporočam, da se odločite za drugega ponudnika. Na žalost je ponovno obveljal rek malo denarja, malo muzike.Za katerega ponudnika pa gre pa vam žal ne smem napisati,ker mi administrator takoj zaklepa moje teme.
- zaklenil: jurre ()
jurre ::
se vedno velja da je dovolj ena tema - KLIK. Ni treba ponavljat poste, tudi ce jih malo spremenis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ponudnik nam je odklopil internet zaradi napadaOddelek: Loža | 6699 (4354) | K3kec |
» | ISP-ji: preveč prometa za premalo denarjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9526 (7349) | BlueRunner |
» | AMIS internetOddelek: Omrežja in internet | 5203 (3549) | Cinderela |
⊘ | Sinfonika zavaja potrošnikeOddelek: Omrežja in internet | 1260 (1155) | #000000 |
» | Siol bo spremenil ADSL pakete (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 23439 (15271) | MEDENA |