» »

Sinfonika zavaja potrošnike

Sinfonika zavaja potrošnike

barabl ::

Novi internetni ponudnik sinfonika ponuja svojim odjemalcem različne pakete adsl storitev, vendar v času med 12 in 22 uro pri določenih paketih dosega komaj slabo četrtino ponujene hitrosti. O zadevi sem danes po dolgotrajnem prerekanjeu s tehniki na sinfoniki obvestil apek in urad za varstvo potrošnikov, ker po odzivih odjemalcev sinfonike nisem osamljeni primer.
Druga zadeva je, da obljubljajo zraven adsl paketa proti virusno zaščito in požarni zid, vendar jaz po mesecu uporabe tega kljub večkratnemu posredovanju na sinfoniki nisem dobil.
Vse, kateri se odločate za adsl omenjenega internetnega ponudnika močno odsvetujem, ter vam priporočam, da se odločite za drugega ponudnika. Na žalost je ponovno obveljal rek malo denarja, malo muzike.

Drejcula ::

;( ;( Točno tako je. Pri meni sem opazil tudi veliko razliko v hitrosti.Pravijo da imajo probleme s telekomom, samo koga to briga s čim imajo oni probleme.Kar plačam hočem tudi imeti. Če bo šlo tako naprej bom zadevo odjavil zaradi potegavščine.;( ;(

AndreAS ::

Pozdravljeni!!>:D >:D
Sam se pridrožujem Drejculi, prav tako kot on opažam izredno poslabšanje hitrosti prenosa. Nekaj časa mi je zadeva delovala dobro, potem pa se
je prenos do uporabnika zelo zmanjšal. Zdaj dosegam prenose ISDN :( . Opozarjam bodoče uporabnike. Na podjetju Sinfonika sicer menijo,da bodo zadevo popravili, samo se vedno znova zgovarjajo eden na drugega.... ! Nisem še zgubil upanja :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: AndreAS ()

barabl ::

No,pa mi povejte,a se vam meritev iz www.mojnet.si/testfiles 987kbps pri paketu 4096/512kbps ob 20 uri zdi normalna.Kakšna bi šele bila meritev odjema iz kakšnega oddaljenega strežnika, če je že tale iz njihovega zanič.

Drejcula ::

Če se vprašam pomojem " ZELO SLABA "

OmegaBlue ::

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

#000000 ::

Napačno ! Hitrost je totalno v buli. Zakaj počas dobivam občutek, da bo siol nazadnje še najboljš solucija ? Ker res so zgleda vsi ostali samo čakal da nas začnejo še oni ropat 'in to še bolj kokr siol' fak ma je treba začet za vsako malenkost inšpekcijo klicat, edino bolj mal uspeha bo, ker so se vsi do zadnjega z dobro sestavljenimi pogodbami zaščitli, in jim praktično ne moreš nič.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinfonika (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
30027518 (11703) overlord_tm
»

katerega internetnega ponudnika mi priporočate?

Oddelek: Omrežja in internet
242115 (1356) ljusmir
»

Večni problem na sinfoniki. Ne znajo uredit MOD_REWRITE ?!

Oddelek: Izdelava spletišč
51342 (1218) Tody
»

Do 50% manjša hitrost preko routerja?!?

Oddelek: Omrežja in internet
141750 (1253) exdrumer
»

Sinfonika in ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
61525 (900) Dalmatinc

Več podobnih tem