Forum » Pomoč in nasveti » enkrat in zadnjič o msn
enkrat in zadnjič o msn
farko ::
Kaj je zaverjet ali so ali niso virusi na msn in kolio je možna okužba.Jes sem ga uporabljal pa je začel vse delat počas tak dolg da je začel delat tilt potem pa format pa itd.Rad bi ga pa uporabljal.Svetujte.
farko
Trinitron ::
Msn je kratica za Microsoftove spletne storitve, pod katere spadajo MSN Search, MSN Messenger itd... Zato zaboga vsaj napišite na kaj mislite! (nisi edini)
Iz tvojega posta sem nekako uspel odkodirati, da verjetno misliš na MSN Messenger... In glede tega je tako: virus lahko dobiš prek MSN Messengerja ali pa prek česarkoli drugega... Luknje v programih se krpajo sproti (vsaj načeloma no), zato uporaba Messengerja ni nič bolj nevarna kot uporaba Internet Explorerja ali kateregakoli drugega programa, ki ima veze z internetom. Paziti moraš le na to katere datoteke downloadaš na računalnik - t.j. prijatelj ti na oni strani lahko pošlje virus, ne da se tega zaveda in ko ga sprejmeš je prepozno...
Iz tvojega posta sem nekako uspel odkodirati, da verjetno misliš na MSN Messenger... In glede tega je tako: virus lahko dobiš prek MSN Messengerja ali pa prek česarkoli drugega... Luknje v programih se krpajo sproti (vsaj načeloma no), zato uporaba Messengerja ni nič bolj nevarna kot uporaba Internet Explorerja ali kateregakoli drugega programa, ki ima veze z internetom. Paziti moraš le na to katere datoteke downloadaš na računalnik - t.j. prijatelj ti na oni strani lahko pošlje virus, ne da se tega zaveda in ko ga sprejmeš je prepozno...
farko ::
Ja direktno na hotmail cintram rad sem ga uporabljal pa bi ga še rad pa po problemih je mal straha.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76575 (17216) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9605 (6790) | klemenSLO |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 1572 (1110) | Dzuro10 |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17998 (13678) | 64202 |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3734 (3734) | Jernej L |