Forum » Programska oprema » msn messenger
msn messenger
fičko ::
zakaj me noče več vpisat v msn
pa to sam iz mojga kompa
iz drugega gre
ker mam 2 kompaq prek ruterja povezana
pa tud e-mula mi ne dela
kaj je to narobe
pa to sam iz mojga kompa
iz drugega gre
ker mam 2 kompaq prek ruterja povezana
pa tud e-mula mi ne dela
kaj je to narobe
V&R
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
klemen22 ::
Še ena zadeva je pomembna na MSN Messengerju. Preveri datum in čas na katerega maš naštiman na compu. Zaradi tega se ti morda noče povezat (sploh če maš nastavljenega kaj takega: 12.4.2004 in podobno).
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
porti so vredu. tud datum in vse ostalo je vredu.
vse mi dela razen e-mula,msn in yahoo.com.
polma nimam zakaj.
na enem kompu mam na enmu pa ne.
vse mi dela razen e-mula,msn in yahoo.com.
polma nimam zakaj.
na enem kompu mam na enmu pa ne.
V&R
kaj je to
pojma nimam zakaj
na internetu nemorm več na yahoo mail,na msn ter e-mula ne dela
ma kdo kako idejo kaj to je?
pojma nimam zakaj
na internetu nemorm več na yahoo mail,na msn ter e-mula ne dela
ma kdo kako idejo kaj to je?
V&R
klemen22 ::
Ja pol pa ni Messenger kriv veš.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Damjan Jagar ::
Označi (pokljukaj) najdeno sranje in ga pobriši. NOD32 imaš updejtan?
http://jagar.si
Buldožer ::
Zdravo
Jst mam podobno težavo. Sem pa ugotovu, da izvira iz ruterja. Probaj odstranit ruter oz. se povezat dirktno preko računalnika. Meni na ta način vse deluje. Nisem pa pogruntu, kako bi težavo na ruterju dpravil.
Smo nasvet, probaj da vidiš.
Jst mam podobno težavo. Sem pa ugotovu, da izvira iz ruterja. Probaj odstranit ruter oz. se povezat dirktno preko računalnika. Meni na ta način vse deluje. Nisem pa pogruntu, kako bi težavo na ruterju dpravil.
Smo nasvet, probaj da vidiš.
Več glav več ve. No, ni nujno!
Dzuro10 ::
Da ne bom odpiral nove teme...
Mam problem z msn messengerjem...Msn se mi vsake 15 minut prekine in potem ga moram še enkrat "na roke" povezat. Probov sm še enkrat inštalirat msn, pregledov sm z antivirusnim (nod32), ad-aware, probov sm drugo verzijo msnja, zalaufov sm razne programe za čistit register, potem sem net messenger reinstallirov in še vedno isto. Pojma nimam kva je narobe! Izkluču sm tud vse firewalle. To se mi je začel dogajat, ko sem naložu slike na msn space (oz. potem, ko sem restartov računalnik).
MA kdo kašne predloge kaj naj še probam?
Mam problem z msn messengerjem...Msn se mi vsake 15 minut prekine in potem ga moram še enkrat "na roke" povezat. Probov sm še enkrat inštalirat msn, pregledov sm z antivirusnim (nod32), ad-aware, probov sm drugo verzijo msnja, zalaufov sm razne programe za čistit register, potem sem net messenger reinstallirov in še vedno isto. Pojma nimam kva je narobe! Izkluču sm tud vse firewalle. To se mi je začel dogajat, ko sem naložu slike na msn space (oz. potem, ko sem restartov računalnik).
MA kdo kašne predloge kaj naj še probam?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2560 (2382) | SkIDiver |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3022 (2525) | ;-) |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40514 (15496) | brainiac20 |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4428 (3708) | R33D3M33R |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4732 (2681) | Myth |