Forum » Zvok in slika » Kateri DVD recorder s HDD?
Kateri DVD recorder s HDD?
lalan ::
Izbiram med (ne potrebujem divx):
PANASONIC DMR-EH60EG-S
PIONEER DVR-530
SONY RDR-HX 717
Razlike med njimi so minimalne, pa me vseeno zanima, kateri je bolj primeren za naš TV sistem (kabelska) in nasplošno.
Hvala za odgovore.
PANASONIC DMR-EH60EG-S
PIONEER DVR-530
SONY RDR-HX 717
Razlike med njimi so minimalne, pa me vseeno zanima, kateri je bolj primeren za naš TV sistem (kabelska) in nasplošno.
Hvala za odgovore.
ATHLON 64 3200, 939DUAL,Ram DDR 2X 512 MB,gf 7600 gt,(120 GB, 7200 RPM),fiaGTR
- zaklenilo: Stepni Volk ()
zeemaxx ::
mi smo vceraj kupili sony rdr 910...sporocim, kako kaj zadeva deluje v naslednjih dneh...
kolkor vem ima tezave s kopiranjem originalnih dvd-jev...pa baje se da to nekako zaobidet...vsekakor nastane problem, ko zelita dva druzinska clana gledat isti dvd na dveh razlicnih lokacijah...ocka z mamico, sinko pa s punco :P
kolkor vem ima tezave s kopiranjem originalnih dvd-jev...pa baje se da to nekako zaobidet...vsekakor nastane problem, ko zelita dva druzinska clana gledat isti dvd na dveh razlicnih lokacijah...ocka z mamico, sinko pa s punco :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 in "This content is copy protected."Oddelek: Zvok in slika | 1248 (875) | ABX |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23045 (10260) | Yossarian |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13531 (5132) | Kocovan |
» | Sony DVD rekorder problemOddelek: Zvok in slika | 1101 (1039) | Amaterček |
» | Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?Oddelek: Zvok in slika | 3009 (2385) | Calligula |