Forum » Programiranje » Kateri program uporabiti?
Kateri program uporabiti?
jure15 ::
Pozdravljeni!
Rad bi se naučil delati programe, ki zgledajo nekako takole:
-v oknu bi izbral stranko, kjer bi se mi prikazali njeni podatki( naslov, tel,...), poleg tega pa še npr. upniki in dolžniki(samo imena-filter, klik pa bi v istem oknu odprl podrobnosti o željenem upniku/dolžniku). Upnik in dolžnik sta lahko vezana tako na stranko kot med sabo.
S katerim programom bi to najalžje naredil?
LP, Jure
Rad bi se naučil delati programe, ki zgledajo nekako takole:
-v oknu bi izbral stranko, kjer bi se mi prikazali njeni podatki( naslov, tel,...), poleg tega pa še npr. upniki in dolžniki(samo imena-filter, klik pa bi v istem oknu odprl podrobnosti o željenem upniku/dolžniku). Upnik in dolžnik sta lahko vezana tako na stranko kot med sabo.
S katerim programom bi to najalžje naredil?
LP, Jure
BluPhenix ::
Verjetno kakšen Visual Basic ali Delphi.
Če pa nisi še nikoli programiral pa kupi takšen program, da ne boš nekaj na hitro naredil, po 2 letih pa opazil bug, da ti random zamenjuje dolžnike in dobre plačnike (in se boš po dveh letih nehal čuditi zakaj gre tvoji firmi vedno slabše )
Če pa nisi še nikoli programiral pa kupi takšen program, da ne boš nekaj na hitro naredil, po 2 letih pa opazil bug, da ti random zamenjuje dolžnike in dobre plačnike (in se boš po dveh letih nehal čuditi zakaj gre tvoji firmi vedno slabše )
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
jure15 ::
Še eno nadležno vprašanje...koliko bi tak program stal...približno? Iskal bi povezave med vsemi upniki in dolžniki.
LP, Jure
LP, Jure
klemenSLO ::
Pomoje bi ti Access čisto zadostil.
Tu ne rabiš nekega hudega progrmamiranja, le par tabelc....
Tu ne rabiš nekega hudega progrmamiranja, le par tabelc....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rubež (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36093 (3810) | 2dark |
» | Kitajska razvila aplikacijo, ki javno opozarja na dolžnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15684 (12685) | Unknown_001 |
» | Odredba o prodaji nepremičnineOddelek: Loža | 2903 (2562) | Invictus |
» | Dražba varščinaOddelek: Loža | 6025 (4447) | fosil |
» | kako "reversat" bančno nakazilo ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18154 (10791) | lexios |