Forum » Zvok in slika » problem z 3DMark2001
problem z 3DMark2001
D3m0|is3n ::
Pri instalaciji, ko generera teksture, mi instalacijski program 3DMarka zajoka, da ne more generirati DirectX tekstur in instalacija se prekine. Imam dx8. Kaj bi bilo za narediti? thnx!
Mah sm smotan! Prosm za pomoc, pa ne napism, kero grafikuljo mam. Voodoo 3 3000, pa a bi bilo možno da zaradi tega serje, ker imam sam PII 450 in 96 MB rama?
Binji ::
Men je tud jebalo ku sm mel Voodooja. Kaj je kej navit?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
ChiefThunder ::
jz mam vodooja, pa zadeva dela normalno... sam so pa minimalne zahteve: 500mhz proc, pa 128mb rama, mogoče je to...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Simko ::
Možno, da je ram, ampak ko sem jaz imel V3 in 160 MB RAMa, je tudi to javlo...nastavi grafiko na 16 bit in pol probaj instalirati..
Sicer pa: kaj bi rad dosegel z zaganjanjem tega progija na tvoji konfiguraciji? Staršem pokazal, da res rabiš nov rač?
Sicer pa: kaj bi rad dosegel z zaganjanjem tega progija na tvoji konfiguraciji? Staršem pokazal, da res rabiš nov rač?
yjj ::
Če se pojavijo problemi že pri inštalaciji je povsem možno, da so slednje datoteke poškodovane. Lahko probaš še nastaviti grafiko na 16bit saj voodoo 32bit itak ne podpira. Poleg vsega pa je še res da moraš posedovati najmanj 128mb rama. Teči v trgovino dokler je še poceni
kuglvinkl ::
Mah, odjebi 3dMark. Denimo UTBench, q3Bench po moje dajejo pravo sliko.
Your focus determines your reallity
Mah, sam zato se mi gre, ker bi rad dokazu prijatelju, ki ima celerona 600 in kyrota 2 64mb, da nej zamena procesor, ker mu dela točno tako kot prej na voodooju 3. (1,2 fps-ja, če je dober dan.) Sej, mogoče bo pa tudi kakšna para padla, če bo rezultat grozno slab.
P.S. Tista fora z 16 bitnimi barvami deluje, sam zdej je pa RAM problem. Torej Mlacom, here we go!
P.S. Tista fora z 16 bitnimi barvami deluje, sam zdej je pa RAM problem. Torej Mlacom, here we go!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodeljevanje RAMa grafičniOddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1128) | Ndrej |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8395 (6637) | js |
» | KYRO 2 -- najboljši (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5109 (4105) | Paramedic |
» | 3DMark 2001 instalacija HELP!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 937 (853) | Tejc |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 1983 (1712) | rookie |