Forum » Pomoč in nasveti » Logitech optical mouse wheel problemi
Logitech optical mouse wheel problemi
Vanich ::
Pizda, ne morem usposobit wheel funkcijo v igricah kot so Q3 in pa Wolfenstein re. Kva je treba naštimat ? Drugače v IE wheel dela. What the fuck ? Drugače pa miška rastura......
Vanich ::
No dejte no povedat kje se nastavi wheel knof...probou sem vse mogoče funkcije, samo mi v igrah še vedno ne dela.....
majk2000 ::
Meni pomaga, ce v nastavitvah misi odstranim funkcije za kolescek- das na "undesignated". Edino tako lahko prepricas igre, da uporabljajo vse dodatne gumbe in kolesje.
Tudi mene je pred casom isto zanimalo, ampak kot kaze ljudje se vedno uproabljajo misi z enim gumbom- ker mi noben ni odgovoril. Zato je to pomoje edina resitev.
Aja, lahko pa probas program clicker.exe, ki ti dovoli ustvariti vec profilov, recimo enega za winse, enega za Q3, itd.. tam pa lahko dolocas vsaki aplikaciji drege funkcije za gumbe/kolesje.
velik srece
Tudi mene je pred casom isto zanimalo, ampak kot kaze ljudje se vedno uproabljajo misi z enim gumbom- ker mi noben ni odgovoril. Zato je to pomoje edina resitev.
Aja, lahko pa probas program clicker.exe, ki ti dovoli ustvariti vec profilov, recimo enega za winse, enega za Q3, itd.. tam pa lahko dolocas vsaki aplikaciji drege funkcije za gumbe/kolesje.
velik srece
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5819 (3210) | djordjevic |
» | Q3A BEST MOUSE ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1111) | G[e]c |
» | Pretorijančev prvenec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 4608 (4608) | Paramedic |
» | svetujte katero miskoOddelek: Kaj kupiti | 2055 (1563) | blue96 |
» | katero mis? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4839 (4298) | blue96 |