Forum » Strojna oprema » Nov disk, novi problemi z zvokom
Nov disk, novi problemi z zvokom
MR-OzO ::
Zadeva je taka. Danes sn kupil novi disk Maxtor 250gb na Ide. Jaz ga priklopim na obstoječo mojo konfiguracijo pa lepo dela pa vse. Pa kopiram neka nanj pa začnem poslušat. Pri muziki oz kateremu koli zvoku povzroča neko pokanje.Pojavla se takrat ko mašina nekaj dela, v mirovanju lepo špila. Sn polj novi disk spet izklopo, pa je pokanje izginilo. Spet nazaj priklopim, isto...
Sumim napajalnik (LC power 350w), samo če izklopim obe cd enoti pa pustim diska pokanje ostane. Driverje od zvočne sem že zamenjal pa isto. Ma keri kako idejo oz podobno izkušnjo?
Sumim napajalnik (LC power 350w), samo če izklopim obe cd enoti pa pustim diska pokanje ostane. Driverje od zvočne sem že zamenjal pa isto. Ma keri kako idejo oz podobno izkušnjo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7405 (2517) | Skater1982 |
» | Nov zakon o uporabi pirotehničnih sredstev (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14731 (10592) | Pyr0Beast |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5434 (4431) | hyphh |
» | Reklamacija diska maxtor 80GB in zajebancija s strani prodajalcaOddelek: Pomoč in nasveti | 4422 (30) | SepoX |
» | WD disk čudno "pokanje"Oddelek: Strojna oprema | 1210 (973) | Veron |