Forum » Pomoč in nasveti » TV Tuner Leadtek - PROBLEM
TV Tuner Leadtek - PROBLEM
halor ::
Mam Leadtek WinFast TV USB zunanjo TV kartico in MS Windows XP Pro SP2
Vedno ko hočem zalaufat software (k sm ga potegnu z njihove strani, al pa iz original CD-ja), mi napiše da se bo program izvajal v 16-bitnem načinu (daš OK) in potem se računalnik resetira (vedno)!?
Probal sm že vse odinstalirat (pobrisov sm tud u registrih...), pa še zmer ne dela.
Morm pa rečt da je v Win XP pro (s service packom 1) delal, vendar občasno (včasih je zmrznil, včasih pa je blo vse normalno)!
Al se mogoče da dobit kakšn drug software?
Probavu sm tud z MS Windows Media Center Edition, pa tud tam ni delal!
A ma kdo s tem kej izkušen?
PS: kartica je stara 3 leta (bila je nova) in še vedno deluje na starejših OS (win98, ME, winXP-SP1)
Vedno ko hočem zalaufat software (k sm ga potegnu z njihove strani, al pa iz original CD-ja), mi napiše da se bo program izvajal v 16-bitnem načinu (daš OK) in potem se računalnik resetira (vedno)!?
Probal sm že vse odinstalirat (pobrisov sm tud u registrih...), pa še zmer ne dela.
Morm pa rečt da je v Win XP pro (s service packom 1) delal, vendar občasno (včasih je zmrznil, včasih pa je blo vse normalno)!
Al se mogoče da dobit kakšn drug software?
Probavu sm tud z MS Windows Media Center Edition, pa tud tam ni delal!
A ma kdo s tem kej izkušen?
PS: kartica je stara 3 leta (bila je nova) in še vedno deluje na starejših OS (win98, ME, winXP-SP1)
------------------------------------------------------------------------
http://www.dewplach.com - Duplje :)
http://www.dewplach.com - Duplje :)
- spremenil: halor ()
Nejc Pintar ::
Da ne bom nove teme odpiral!
Imam WinFast TV2000, in Windows XP Media center edition 2005. Driverji so nameščeni in tuner dela, vendar v Media centru tunerja ne zazna!
Imam WinFast TV2000, in Windows XP Media center edition 2005. Driverji so nameščeni in tuner dela, vendar v Media centru tunerja ne zazna!
Lahko je biti prvi, če si edini!
All ::
za MCE more bit MCE compatible..teh pa na nešm trgu ni glih dost na razpolago...(če sploh ker)
virusss8 ::
@halor : Probi pogledat še na microsoftovo stran če imajo oni kakšne gonilnike... Ali si imel tv tuner že priklopljen na USB ko si instaliral software? ker včasih more bit vklopljeno, včasih pa zahteva najprej software in potem priklop hardwara.
@Nejc Pintar : Na media centru ti zagotovo ne bo delalo, ker ni gonilnikov. Deluje samo na XP Pro in mislim da tudi Home (čeprav nisem 100%)
LP, virusss8
@Nejc Pintar : Na media centru ti zagotovo ne bo delalo, ker ni gonilnikov. Deluje samo na XP Pro in mislim da tudi Home (čeprav nisem 100%)
LP, virusss8
Tux is my best pal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV TunerOddelek: Kaj kupiti | 2736 (1639) | MachineKing |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10178 (7987) | edublin |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19467 (12507) | Izi |
» | tv na notesnikuOddelek: Zvok in slika | 1320 (1201) | butkomutko |
» | Nakup TV KarticeOddelek: Kaj kupiti | 1840 (1644) | Bramac ^^ |