» »

tv na notesniku

tv na notesniku

butkomutko ::

Za svoj notesnik gericom humer celeron2.8 sem kupil usb tv walker a mi nikakor noce delat ,ko vse instaliras in bi jo hotel prizgat resetira racunalnik tako ,da jo bom jutri poslal nazaj a ima gdo tv usb kartico ,ki dela na notesnikih brez graficne kartice na nakupi .net mi je rekel naj vzamem WinFast TV USB II zunanji TV-Tuner a ima gdo s tem iskusnje do danes sem bil z humerjem zadovoljen kljub temu da tud tv izhod ne dela a sem upal da bo vsaj usb tv delala no mogoce je ta tv walker neka leva firma ,ki bi bilo bolse ,da je nebi bilo .

butkomutko ::

a res ni nobenga .ki bi gledal tv na prenosniku???

Big_Al ::

ga gledam preko lokalnega omrežja, koristim tuner iz tesktop-a. Ja pa mi je VLC tudi mašino restartal, ko sem ga hotel skonfigurirat. Mogoče je pa SW... sem prešaltal na star media center in dela zaenkrat BP.

Paramedic ::

Imam tega winfast usb 2 tuner in moram rečt, da je čist (pod)povprečn tuner.
+ Dobro lovi kanale, software dela stabilno, slika je lepa, pa daljinec ima.
- Moraš met zvok iz tunerja priklopljen prek zvočnikov/slušalk namesto, da bi šel zvok prek usb v pc, pa ga na teh zvočnikih poslušaš. Tako da ima line out izhod, ki ga priklopiš v line-in na prenosniku, če tam obstaja, če pa daš na mic, pa je lahko narobe. No, sem poskušal dati na mic(rophone), pa se v programu ne sliši zvoka, se pa sliši, če si program snemal in se potem v posnetku sliši. Kar pomeni, da ko program gledaš, ne predvaja hkrati zvoka, ki je prišel iz tunerja v pc, medtem ko prikazuje sliko. Pa enota je velika, pa še adapter morš priklopit za elektriko. Moj nima teletexta.
End transmission.

blue ::

Pomoje obstaja nek pcmcia tuner poglej v tech trede.

@Big_Al a lahko malo bolj podrobno razložiš svoj setup?
npr kako menjaš programe ?
kako dobiš sliko iz tv tunerja?
kir tuner maš?
Koliko bandwidtha potrebuje tv signal.
Rad bi mel cable tv prek wireless ;)

Big_Al ::

Mam kartico ECS EZ-TUNER, vse ostale INFO. lepo razloženo pa slikce, pa boš našel tu!. Menjava kanala znotraj mediaplayera ne gre (vsaj jaz ne vem kak, pa ni logike ker samo pobira stream), tak da mam - ko je možno - vkloplen remote desktop...

butkomutko ::

Zadeva resena nabavil sem kar winfast PVR USB no tud ni hotel delat sem moral nabavit win xp z sp 1 in sp 2 ,da sem dobil podpora za hitri usb tako ,da ni bil problem v notesniku niti tv usb kartici tako ,da sem brez veze zamenjal no mogoce je ta vse eno bolsa ona je bila ful mala z majhnim dalincem pa se el pretvornika ni rabila no ta je pa kar malo velika a bo ze jo pa bol poznam saj mam podobno zadevo v namiznem racunalniku samo ,da ni usb skratka sem kar malo bol zadovoljen z prenosnikom .TV dela DivX filmi tudi velika vecina programov tudi pa tudi nekaj igric sem si nabral tako ,da je tud za igranje poskrbljeno .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanala

Oddelek: Kaj kupiti
74522 (3443) sokel
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918294 (5266) Pyr0Beast
»

TV kartica za prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
92042 (1974) SimplTech
»

Nakup TV tunerja

Oddelek: Kaj kupiti
372134 (1495) zdravc
»

TV Tuner za USB (externi)

Oddelek: Zvok in slika
111325 (1167) kolesar

Več podobnih tem