Forum » Omrežja in internet » Enkrat dela in drugič nedela povezava med PC-jem in prenosnikom
Enkrat dela in drugič nedela povezava med PC-jem in prenosnikom
andi5 ::
Zadeva je taka,preko čaraovnika za namestitev omrežja sem hotel povezat PC s prenosnikom preko routerja d-link di-624+ (brezžično).
Prvih deset minut je zadeva laufala sem tudi tiskal s prenosnika preko PC-ja in datoteke izmenjeval in potem je zadeva zamrznila.
Prenosnik ne prepozna PC-ja al pa obratno al pa da en prepozna drugega dru pa ne,skratka cela zmešnjava Oba pa imata win xp.
Prvih deset minut je zadeva laufala sem tudi tiskal s prenosnika preko PC-ja in datoteke izmenjeval in potem je zadeva zamrznila.
Prenosnik ne prepozna PC-ja al pa obratno al pa da en prepozna drugega dru pa ne,skratka cela zmešnjava Oba pa imata win xp.
Andrej
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
andi5 ::
No,že k sem vidu da tle mi niste znali pomagat naj vam povem kako sem rešu problem.....
.....bilo je potrebno na novo namestit windowse in sedaj dela
.....bilo je potrebno na novo namestit windowse in sedaj dela
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z wirelessom na Sinope modemuOddelek: Pomoč in nasveti | 702 (651) | cikopiko |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5365 (5039) | hobbit |
» | računalnik zahteva geslo, ki ga nisem določilOddelek: Omrežja in internet | 2790 (2350) | vbohinc |
» | Net na Nokii 6300 via PC preko Bluetooth-a?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1195 (1195) | iskra |
» | kako spraviti posnetek z kamere?Oddelek: Zvok in slika | 4163 (3789) | CaqKa |