Forum » Zvok in slika » problem pri predvajanju videa
problem pri predvajanju videa
integra ::
Sem uporabil iskanje, ampak nisem našel enakega problema...
Torej, težavo imam s predvajanjem (običajno)kratkih videov, ki so v malo bolj nenavadnih formatih (razne video šale itd), ostale stvari (divx-i...) pa mi delajo OK. Ugotovil sem, da mi dela vse OK, če premaknem strojno pospeševanje iz maksimuma na nekje sredino (lastnosti-nastavitve-dodatno-odpravljanje težav). Grafična kartica je ATI radeon 8500, kodeki so vsi-v to sem prepričan, ker mi je še pred kratkim delalo prav vse, četudi je bilo strojno pospeševanje na maksimumu. Najprej sem pomislil na zastarele driverje od grafikulje in potegnil dol nove, ampak problema s tem nisem rešil. Namesto slike je še vedno samo črnina, zvok pa slišim.
Se komu sanja, kaj je narobe, da kar naenkrat določene stvari ne delajo.
lp Anže
Torej, težavo imam s predvajanjem (običajno)kratkih videov, ki so v malo bolj nenavadnih formatih (razne video šale itd), ostale stvari (divx-i...) pa mi delajo OK. Ugotovil sem, da mi dela vse OK, če premaknem strojno pospeševanje iz maksimuma na nekje sredino (lastnosti-nastavitve-dodatno-odpravljanje težav). Grafična kartica je ATI radeon 8500, kodeki so vsi-v to sem prepričan, ker mi je še pred kratkim delalo prav vse, četudi je bilo strojno pospeševanje na maksimumu. Najprej sem pomislil na zastarele driverje od grafikulje in potegnil dol nove, ampak problema s tem nisem rešil. Namesto slike je še vedno samo črnina, zvok pa slišim.
Se komu sanja, kaj je narobe, da kar naenkrat določene stvari ne delajo.
lp Anže
Trinitron ::
Nič ni narobe, če je strojno pospeševanje samo na sredini, zato ti nebo nič delalo počasneje. Če torej filmčki delajo samo pri takih nastavitvah, potem pač pusti take...
integra ::
Ne bo čisto popolnoma držalo. Imam občutek, da je slika zato nekoliko slabša oziroma nekatere od iger mi ne delajo pri takih nastavitvah ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podpora za strojno pospešeno predvajanje h.264, aac in mp3 v mobilnem firefoxu skoraj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 31514 (28403) | Icematxyz |
» | Izšel KDE 4.7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 26223 (22240) | driver_x |
» | Flash strojno pospešen tudi na MacihOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8746 (7514) | opeter |
» | Chrome daleč najpočasnejši v HTML5 izrisovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19830 (17158) | MrStein |
» | Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4932 (4321) | moj_nick |