Forum » Omrežja in internet » si-lord.si in zakaj ne .net ?????
si-lord.si in zakaj ne .net ?????
Nekdo386 ::
Fak!!! Hja že v naslovu teme vidite kaj je problem. Kupo sem domeno si-lord.net. Ok addam na afriadu(vse ok) in pošljem na dns@siol.net . Čakam nekaj dni ko mi pošljejo da izkoriščam storitev in bom lahko menjaval host samo na vsakih 30dni . Nazaj jim pošljem mail da se opravičujem in da ne bom več izkoriščal. Naslednji dan grem na irc in mam namesto prejšnje hoste IP. WHY?? no ja sem mislil da bo naslednji dan. Poven frendu naj mi pogleda DNS . dns nick in izpiše si-lord.si . Kako to če še sploh domena ni registrirana. Nekaj časa mam IP. Danes se povežem na prijateljev strežnik in mam host si-lord.si .
Ok zdaj mi ni nič jasno. Prosim da mi razložite kaj je narobe in če je siol naredil kako napako ali jaz?
LP
Ok zdaj mi ni nič jasno. Prosim da mi razložite kaj je narobe in če je siol naredil kako napako ali jaz?
LP
Fuck The Podpis
kklemenss ::
aurum:~# host 193.77.126.77
77.126.77.193.in-addr.arpa domain name pointer si-lord.si.
siolov admin se je malo zatipkal ... poslji jim mail da popravijo iz si-lord.si na si-lord.net
77.126.77.193.in-addr.arpa domain name pointer si-lord.si.
siolov admin se je malo zatipkal ... poslji jim mail da popravijo iz si-lord.si na si-lord.net
DC- ::
Pozdrav,
Če govoriva o IP 193.77.126.77 je napako naredil SiOL, ker je vpisal napačno domeno.
DC-
Če govoriva o IP 193.77.126.77 je napako naredil SiOL, ker je vpisal napačno domeno.
DC-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20415 (12878) | goba |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26299 (16010) | Jakka |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13508 (10985) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17210 (17210) | Bakunin |
» | ping www.klimahit.siOddelek: Omrežja in internet | 2004 (1707) | suse80 |