Forum » Programska oprema » Thunderbird & Gmail - pobiranje starih mejlov
Thunderbird & Gmail - pobiranje starih mejlov
zee ::
Pozdrav.
Imam manjši problem s Thunderbirdom (za Linux). Pred dobrim mesecem dni sem pomotoma zbrisal /home particijo in posledično tudi vse mejle. Ko sem sistem na novo postavil, sem ustrezno nastavil Thunderbird in začel čakati, da se mi dol potegne vsa pošta iz mojega Gmail računa (cca 500 MB).
Žal se to ni zgodilo, zato me zanima, kako naj prepričam Thunderbird, da mi pobere vso pošto iz Gmaila.
vnaprej hvala za nasvete,
zee
Imam manjši problem s Thunderbirdom (za Linux). Pred dobrim mesecem dni sem pomotoma zbrisal /home particijo in posledično tudi vse mejle. Ko sem sistem na novo postavil, sem ustrezno nastavil Thunderbird in začel čakati, da se mi dol potegne vsa pošta iz mojega Gmail računa (cca 500 MB).
Žal se to ni zgodilo, zato me zanima, kako naj prepričam Thunderbird, da mi pobere vso pošto iz Gmaila.
vnaprej hvala za nasvete,
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
sašon ::
Z browserjem se zlogiraš v Gmail, greš v settings, potem v forwarding and POP in pri POP downloading označiš: enable pop for all mail in shranis nastavitve. Po tem ti bo Thunderbird potegnil dol vse maile kar jih je v inboxu. Ko to naredi ponoviš vajo z Gmail-om, samo da tokrat označiš: Enable POP only for mail that arrives from now on, ker ti bo drugače vsakič vlekel dol vse mail-e ki jih boš zbrisal v Inboxu Thunderbird-a.
LP, Saš
LP, Saš
http://www.gentoo.org/
zee ::
hvala!
zee
zee
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 279108 (24039) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 5031 (1470) | markhenry |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25471 (12101) | donvito |
» | nekdo nam je zbrisal maile!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3368 (2257) | zee |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7846 (6405) | Tody |