Forum » Omrežja in internet » Domena ...
Domena ...
D3lux3 ::
Hellow
Mene pa zanima če se je komu že kdaj zgodilo oz. če je že slišal :
Namreč pred nekaj časa sem kupil domeno www.thewgl.com in imenske strežnike naštimal tam kjer imam ftp in problem je sledeč
Dva prijatelja do tega ftpja preko te domene ne morta dostopat zakaj ne wem ampak to samo onedva ne vem mogoče še kdo ampak večini dela ... Je pa nujno da enemu izmed teh dveh dela, ker se pojav problem pri forumu če do ftpja dostopa preko pod domene.
HVALA
Mene pa zanima če se je komu že kdaj zgodilo oz. če je že slišal :
Namreč pred nekaj časa sem kupil domeno www.thewgl.com in imenske strežnike naštimal tam kjer imam ftp in problem je sledeč
Dva prijatelja do tega ftpja preko te domene ne morta dostopat zakaj ne wem ampak to samo onedva ne vem mogoče še kdo ampak večini dela ... Je pa nujno da enemu izmed teh dveh dela, ker se pojav problem pri forumu če do ftpja dostopa preko pod domene.
HVALA
:D
kklemenss ::
kater ISP ima? ima siol? naj pinga naprimer www.tvojadomena.com ce mu to nebo delal.. pa ce ima siol nej nameserverje spremeni na tanov 193.189.160.13 in 193.189.160.23 pa bo morda delalo, saj pri meni so vcasih te tezave, da mi domene nedelajo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DNS osvežitve pri internetnih ponudnikihOddelek: Omrežja in internet | 2348 (2142) | Gost |
» | Gentoo in download KDEOddelek: Operacijski sistemi | 1421 (1162) | mauzer |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26172 (15883) | Jakka |
» | Del mojega diska na razpolago vsem, ki imajo internet; kako to narediti?Oddelek: Omrežja in internet | 1155 (897) | Kaboom |
» | Irc...kako dobiti tak ident?Oddelek: Omrežja in internet | 2275 (1882) | NevarHere |