» »

Digitalna kabelska TV in programski paket HBO!

Digitalna kabelska TV in programski paket HBO!

moat ::

Pozdravljeni!

Potrebujem nekaj nasvetov, predvsem tistih forumašev, ki imajo iskušnje s ponudnikom Digitalne kabelske televizije - Telius dtv. Digitalni prenos programov lahko naročilm preko kabelskega operaterja, podjetja Velcom d.o.o. iz Velenja. Svojo ponudbo je omenjeno podjetje obdelodanilo nekako takole: "Podjetje Velcom od letošnjega poletja ponuja naročnikom poleg klasičnih (analognih) tudi digitalne televizijske in radijske programe in tako smo se tudi na tem področju približali razvitim evropskim državam, ki za prenos in sprejem TV in radijskih programov uporabljajo novo, digitalno tehnologijo prihodnosti."

Zanima me zlasti to, ali se glede na vložek (mesečno naročnino) splača naročiti zlasti na:
- paket E, ki ponuja tri programe za odrasle in sicer Private Gold, NetXXL in Satisfaction, po ceni 2880,00 SIT;
- paket HBO, ki ponuja predvajanje filmov s slovenskimi podnapisi po ceni 2.800,00 SIT.
Programska paketa sta glede na ceno enakovredna. Zanima pa me zlasti slednji paket. Home Box Office (HBO), kot deklarirana najuspešnejša plačljiva televizijska mreža, ki se lahko spremlja v kabelskem omrežju ali preko DTH satelitske platforme SEEMORE SATchannel. Ali je dejansko vreden mesečne naročnine 2.800,00 SIT?
Pobrskal sem po spletni strani: http://www.hbo.si/, kjer sem naletel na pogosto zastavljena vprašanja in odgovore. Eden izmed njih se nanaša na ponavljanje filmov. Odgovor HBO-jevcev je slednji: "HBO ni televizija, temveč filmski kanal, ki se trudi gledalcem prikazati odlične filme takrat kos je to njim najprikladnejše. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste si želeli pogledati dober film, pa vam je ravno na tisti dan prišlo nekaj vmes. Tudi v kinu se filmi ponavljajo vsak dan, večkrat na dan. Glejte na HBO kot na vaš privatni kino. Na začetku meseca poglejte katere filme bi si radi pogledali in si na ta dan naredite svojo privatno predstavo doma." Hmm!?

Glede kvalitete prenosa digitalnega in analognega signala mi je jasno. Potrebujem torej odgovor na vprašanje ali se dejansko splača naročiti na digitalno kabelsko televizijo in kateri paketi so najboljši. Iz prospekta ponujenih programov mi njihova ponudba "osnovnega pakete in paketa A", ne vliva ravno prevelikega zaupanja. Kaj menite uporabniki storitev Telius dtv in kabelskega operaterja Velcom d.o.o.? Za odgovore se vam zahvaljujem in želim veliko ugodnega vetra pri surfanju.
LP! moat

SasoS ::

pri T-2 dobiš 120 digitalnih kanalov za 3 jurje...od tega je 6 perkov :D :D

Slovenski HBO je bolj crap...uglavnem predvaja stare filme pa serije.

Pozdravljen!
SasoS hvala za odgovor. T2 je sicer mamljiv, toda v mojem kraju za enkrat še nedosegljiv.

A ima še kdo kakšno mnenje o programu HBO Slo? Hvala.
LP! moat

damjan11 ::

Za HBO probaj z homemade filtrom. V Velenju dela:))

Pozdravljeni!

Rad bi obnovil temo, zato se ponovno oglašam. Nimam dovolj informacij, da bi se odločil za naročniško razmerje s ponudnikom Digitalne kabelske televizije - Telius dtv. Gre za program HBO. Koliko sem se lahko zanimal pri znancih, so ocene o smotrnosti programa različne. Eni hvalijo, drugi grajajo. Sicer pa je v našem kraju možno dobiti omenjen programski paket šele dva meseca, tako da kakšnih večjih odzivov še ni. Zato se ponovno obračam na vas, da mi pomagte. Hvala.

LP moat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1833448836 (88364) zavajon
»

Siol uvaja digitalno kabelsko televizijo na optiki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11424005 (9392) alexz
»

digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)

Oddelek: Pomoč in nasveti
208571 (4210) predrag000
»

T-2 s TV sporedi

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
3113130 (10964) s53zo
»

Digitalna televizija v Sloveniji

Oddelek: Zvok in slika
61987 (1899) SasoS

Več podobnih tem