Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver MX, PHP 5 problem
Dreamweaver MX, PHP 5 problem
royt ::
lp!
zadeva je sledeca; installan mam dreamweaverja mx 2004 (verzija 7.0.2052.0) in pa PHP 5 (verzija 5.0.5.5). DW je installan na drugem compu, php je pac na windows server 2003.
problem je ta, da vedno, in ni pomembno na kak nacin, ko naredim *.php datoteko z DW, mam probleme s prikazom. oziroma mi strani noce prikazat. napise samo 'No input file specified.'
Ta problem naj bi biu zelo pogost sploh na windowsih, ampak se mi ne pojavla nikoli, razen ko nardim stran z DW. pa tudi ce so to samo 3 vrstice osnovne PHP kode. samo da je koncnica datoteke *.php, zadeva ne funkcionira. ce napisem kodo recimo v beleznici, ni nobenega problema.
mogoc pozna kdo resitev???
hvala u naprej
roy
zadeva je sledeca; installan mam dreamweaverja mx 2004 (verzija 7.0.2052.0) in pa PHP 5 (verzija 5.0.5.5). DW je installan na drugem compu, php je pac na windows server 2003.
problem je ta, da vedno, in ni pomembno na kak nacin, ko naredim *.php datoteko z DW, mam probleme s prikazom. oziroma mi strani noce prikazat. napise samo 'No input file specified.'
Ta problem naj bi biu zelo pogost sploh na windowsih, ampak se mi ne pojavla nikoli, razen ko nardim stran z DW. pa tudi ce so to samo 3 vrstice osnovne PHP kode. samo da je koncnica datoteke *.php, zadeva ne funkcionira. ce napisem kodo recimo v beleznici, ni nobenega problema.
mogoc pozna kdo resitev???
hvala u naprej
roy
[Microsoft... ker se cenim!™]
- spremenil: royt ()
royt ::
no, po 6ih urah buljenja in premisljevanja in ne vem cesa se..... sm ustimu zadevco....
drugac pa.... pegaz: npr? :)
drugac pa.... pegaz: npr? :)
[Microsoft... ker se cenim!™]
sverde21 ::
Lahko probaš z Notepad++ ali pa PHPEdit. Jst osebno mam raje Notepad++ ker je hitrejši, ampak PHPEdit ima pa code insight....
<?php echo `w`; ?>
Pegaz ::
@royt: Še en glas za PHP Edit. Sicer je plačljiv, ampak lahko dobiš brezplačno licenco za domačo uporabo. Dober je pa tudi PHP Designer 2005 in je zastonj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejevalnik PHP,HTMLOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (963) | Maverick33 |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12702 (11895) | Ziga Dolhar |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10667 (9311) | Nerdor |
» | editor za programerja...Oddelek: Programiranje | 2872 (2089) | Nerdor |
» | PHP ali ASP in kako?Oddelek: Izdelava spletišč | 1021 (874) | Gandalfar |