Forum » Izdelava spletišč » PHP ali ASP in kako?
PHP ali ASP in kako?
erik ::
Kaj je boljše oz. lažje PHP ali ASP. Ali obstaja kak program podoben FrontPage-u za izdelavo PHP ali ASP spletnih strani?
Ziga Dolhar ::
Emmm. Za ASP se ta stvar imenuje "Visual Studio .Net", za PHP pa Zend Studio :).
Lažje za naučit.... imho, PHP. ASP pa, če si prej imel izkušnje z vbasicom, vbscriptom ;).
Lažje za naučit.... imho, PHP. ASP pa, če si prej imel izkušnje z vbasicom, vbscriptom ;).
smash ::
sm probu zend studio in mi je ful vsec zadeva...sam edin problem je v tem da je evaluation....
torej ma kdo kaksen nasvet glede mojga problema..
pa da nau tema prepovedana, mi naj nasvet sporoci na email: smashit@email.si
torej ma kdo kaksen nasvet glede mojga problema..
pa da nau tema prepovedana, mi naj nasvet sporoci na email: smashit@email.si
smash ::
problem je v tem da bi rd meu verzijo k ni evaluation..pa ce jo kdo ima...bi si jo rd sposodu
problem je tezko definirat, ker bi prepovedal temo
phpedit sem poskusu...sam mi je zend velik bl vsec, ker ima output lepo zravn in debug odspodej itd...zelo lepa zadeva...kot vcasih ko smo imel pascal pa c++ editorje....sam da je zdej za php
problem je tezko definirat, ker bi prepovedal temo
phpedit sem poskusu...sam mi je zend velik bl vsec, ker ima output lepo zravn in debug odspodej itd...zelo lepa zadeva...kot vcasih ko smo imel pascal pa c++ editorje....sam da je zdej za php
Tody ::
Skok sem
http://www.zend.com/store/freeware.php
Včasih neškodi če si mal pogledaš naokoli sicer nisem ne 2.0 vidu ne 2.5 2.0 je zastojn tako da....
http://www.zend.com/store/freeware.php
Včasih neškodi če si mal pogledaš naokoli sicer nisem ne 2.0 vidu ne 2.5 2.0 je zastojn tako da....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FrameworkOddelek: Izdelava spletišč | 2573 (1113) | techfreak :) |
» | Kaj rabim za programiranje v PHP ?Oddelek: Programiranje | 4770 (3972) | Gost |
» | [Zend Framework, PHP5] Zend_DbOddelek: Izdelava spletišč | 1836 (1623) | rokpok |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10667 (9311) | Nerdor |
» | Najboljši programski jezik za dinamičen htmlOddelek: Izdelava spletišč | 3310 (2674) | frenk |