» »

Front page ozadje ????

Front page ozadje ????

XPSISTEM ::

Prosil bi za pomoč namreč na svoji strani (ki je izdelana v frontpage) bi želel zamenjat ozadje. Pa ne kr z neko barvo ampak oblikovano ozadje ...nekaj sem že probavov z Corel drow am (v gif alpa jpg tehniki pa mam probleme ker če je neka podstran nekoliko dalša se ta ista podlaga skopira in ni ravno estecko...

Ali obstaja kak drug program za ozadja oz kako bi to zamenov (vem da je treba jet v theme....)

Hvala lepa!

mte ::

Kaj pa ko bi malo zmigal rit in se soočil z izvorno kodo in kakšnim polurnim tutorialom katerih je okoli tolko ko češ? Poglej sticky temo.

tec ::

Ponavadi take stvari spregledam, ampak tvoja slovnica ja pa visek vsega. Nimam nic proti okrajsavam (kr,tko,..), ker se lepo berejo, ampak ti pa pretiravas. Sem moral trikrat prebrat, da sem sploh razumel kaj tocno si delal. Kako vraga ti izgovoris "Corel drow am"?? Pa kako vraga naj preberem cel stavek v enem dihu, dej kaksno vejico postavi. Me cist mine, da bi ti sploh kaj odpisal.

/on/
Ozadje lahko fiksiras z uporabo css-ja. Poglej si tole stran.

CorelDraw pa ni najboljse orodje za to kar bi ti rad. Raje poglej za Fireworks od Macromedije, pa ce bos ze to sel gledat, poglej se Dreamweaver.

XPSISTEM ::

Glede slovnice ... sm bil zmatran petek je bil ;)

Drgač pa html kode ne poznam. A mi lohka poveš kje dobim to temo ?"Poglej sticky temo"

Hvala pa lep pozdrav.

mte ::

Klikni "Back", v seznamu tem pa poišči "Uvod v izdelavo spletnih strani" ali nekaj takega, mora biti na vrhu med odebeljenimi temami.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CSS problemi (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
519925 (7724) nuuush
»

Layout, div ?

Oddelek: Izdelava spletišč
132280 (1807) crow_pec
»