» »

strange rules!?!

strange rules!?!

sifu ::

torej danes sm malce gledau forum "prva fronta-o operacijskih sistemih", da vidm ce je kej zanimivga...in sem opazil da je skoraj vsak drug topic o novih Windowsih XP...

hmmm folk sprasuje, kako zrihtat to, ono itd (vsi ze majo windowse XP)...zdej pa bi vprasu nase moderatorje..glede na to, da windowsi XP uradno se niso niti izšli... edina razlaga je da ma ves ta folk k sprasuje ta vprasanja piratske kopije oziroma grem stavit da jih ima piratske kopije vsaj 95%, ostali so lahko kaksni beta testerji or whatever....no sledi vprasanje..glede na to da so pravila zelo stroga v tem forumu...zakaj se tem uporabnikom ne dodeli naziv zobate ovce ali gnoja....saj vsi vemo da s tem krsijo slo-techova pravila :D

mene sam zanima, kje je razlika med tem k oni sprasujejo, kako v novih windowsih XP nastaviti to ali ono in tem, k nekdo sprasuje, kako instalirati recimo crack za xaro3D:\
  • spremenil: Tomi ()

Polde ::

Zanimivo razmišljanje. Sem enakega mišljenja.

LP
Ni da ni!!!

Matek ::

sifu, motiš se, uradno so že zunaj.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

hmm..nism vedu da so ze zunaj..no govora o tem je bilo tudi ze preden so prisli ven:)

rd bi da en moderator lepo razlozi bolj podrobno kaj pomeni tisto pravilo o piratstvu...to je vse;(

Tomi ::

To je nekaj podobnega kot da bi šel kupiti nove gume za ukraden avto, in prodajalca nič ne zanima, če je avto tvoj. Sicer pa, XP so že zunaj, od RC do Corp, poleg tega pa jih ima že Compaq v svojih računalnikih. Poleg tega je glavni znalec ( andrej ), beta tester.
Sicer pa, o piratstvu je pa tako, da ni dovoljeno iskanje wareza, samo to.
metrodusa.blogspot.com

SkIDiver ::

sifu mal preber pravila s-t ja. Nobeden od tistih, ki sprašujejo ne oglašuje ali sprašuje po ilegalnih kopijah ampak samo sprašujejo to in ono. Točn tko k prodajalca ne briga če so gume za tvoj avto al pa za avto k si ga ukrov:D dobra primerjava

kaj pa ce jest recem, da se da dobit windowse XP na tem pa tem naslovu, ampak jest ne vem al so originalni al piratski...sam naslov dam...pol je pa itak od tistega k bo to pogledou odvisno al bo to dol potegnu al ne, al bo postal kriminalc al ne :D

trenutno se ne poznam nobenega, ki bi imel kupljene windowse XP, imajo jih pa ze skoraj vsi k majo mau več rama kt jest :D

Jaz pa nasprotno poznam že nekaj ljudi, ki imajo legalne XP.
metrodusa.blogspot.com

sifu v tem tvojem zadnjem primeru pa je to že piratstvo ali nelegalno razplačevanje programa. Jz nobenga na tem svetu še ne poznam k bi mel original winse na računalniku:D

Yohan del Sud ::

Alo. Jaz imam original. Samo sem ga moral kreknit, ker se ga ni dalo aktivirat po telefonu.

ABX ::

Ti ko kupiš winse ne kupiš winse ampak pravico do uporabe. Zato lahko popolnoma legalno podpobereš iz neta vsebino cd-ja in nato vneseš svojo reg. kodo katero moraš legalno kupit.

Zato tisti, ki pobirajo software iz neta ni še nujno da kršijo zakon.

... ali pač se motim.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

a to pomen, da mi ti lahko tuki na slo-techu napises ene par naslovov, kje dobiti windowse XP, ker so pac legalni (placas sam za registracijo), za crack bom pa jest ze nekje drugje vprasal :D

No dobr nobenga k bi kupil registracijsko kodo, če se strokovnejše izrazm.

SubOrbit ::

hehe sifu... sej vecina ljudi tud ostalih windowsov nima legalnih :D, ne samo XP

Suborbit: html v podpisu ne dela, tako da si moraš popraviti...
metrodusa.blogspot.com

SubOrbit ::

em... sem popravil ze pred dvema dnevoma, pa je se zmeraj isto...

ce pa pogledam moje nastavitve pa zgleda, kakor da je vse v redu - popravljeno.

nevem... zgleda, da sistem rabi nekaj casa da dojame spremembo :)

morate kaksno stvar restartati???

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Piratiziranje je na iOS-u še kako prisotno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
13032221 (28861) roli
»

Windows Vista, podrobnosti nove licenčne pogodbe in datum izida (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
25323201 (13996) Paramedic

Stigmatizacija uporabnikov piratskih Windows (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
917530 (5724) BigWhale
»

Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11719522 (8054) KontraCepec
»

windows whistler

Oddelek: Pomoč in nasveti
442211 (1729) andrej

Več podobnih tem