Forum » Zvok in slika » kako odrezati reklame
kako odrezati reklame
alioni ::
Zanima me s katerim programom bi lahko odstranil reklame iz posnetega filma
- zaklenil: CaqKa ()
Dejancek ::
Imaš temo namenjeno temu VirtualDub za začetnike
Lahko pa pogledaš tud mojo staro temo VirtualDUB : rezanje in združevanje dadotek
Lahko pa pogledaš tud mojo staro temo VirtualDUB : rezanje in združevanje dadotek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()
TheHijacker ::
Za rezanje reklam iz MPEG2 fajlov:
MPEG2Schnitt
Ravno danes sem rabil, ko sem urejal nek koncert posnet iz digitalne satelitske.
MPEG2Schnitt
Ravno danes sem rabil, ko sem urejal nek koncert posnet iz digitalne satelitske.
http://www.google.si
alioni ::
VirtualDub je v redu, vendar mi iz avi filma, ki ima 700Mb naredi 73Gb.Kaj naj naredim, da mi pretvori nazaj v 700Mb.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alioni ()
CaqKa ::
z virtual dubom reži z funkcijo "video > direct stream copy"
pa bo fajl ISTE kvalitete kot prej in bo kompresiran pri enaki kompresiji (torej bo zasedal manj kot 700MB če boš ven porezal stvari)
pa bo fajl ISTE kvalitete kot prej in bo kompresiran pri enaki kompresiji (torej bo zasedal manj kot 700MB če boš ven porezal stvari)
CaqKa ::
vidim da je v dejančkovih temah enaka debata kot tukaj zato uporabo eno od tistih dveh zgoraj omenjenih tem.
tole pa zaklepam.
tole pa zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3262 (2658) | gruntfürmich |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2424 (2219) | Fr33man |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3533 (3065) | jan01 |
» | Kako pretvoriti Xvid (QPEL,GMC..) v normalen DivXOddelek: Zvok in slika | 3445 (2563) | OwcA |
» | [divXvid] Podnapisi izginejo na komponentiOddelek: Zvok in slika | 6940 (5597) | krneki |