Forum » Zvok in slika » s1 mp3 player
s1 mp3 player
brezimni ::
Imam čuden problem z mp3 playerjom, namreč ko dam noter baterije deluje vse normalno, ko pa predvajalnik izklopim, pa hočem naslednji dan znova prižgati pa je baterija čisto prazna. Uporabljam sicer polnilne baterije, ampak te so nove. Sedaj ne vem, če je to normalno, da ti tako baterije žere. Zanima me še koliko časa bi moglo neprestano igrati (mp3je), saj zdrži malo manj kot 4 ure pa je baterija prazna (v dokumentaciji pa piše od nekih 12 ur).
A.J. ::
S1 mp3 playerji so različnih firm na zunaj, s tem da imajo vsi podoben hardwer in skoraj enak software.
Sam imam že drugega, ki se malo razlikuje po tem, koliko časa zdrži baterija.
@brezimni: samo za informacijo ti lahko povem, da mi je prvi zdržal z 800mAh akumulatorjem ansmann približno pet ur, drugi pa mi z GP 950mAh drži okrog 9 ur.
Predlagam ti, da preveriš koliko časa ti naenkrat skupaj deluje s temi polnilnimi baterijami, in potem poskusiš še z navadnimi alkalnimi baterijami, ter primerjaš.
Moram pa priznati, da polnilnih baterij ne poznam dobro in se lahko motim, tako da ni izključeno, da je napaka v predvajalniku.
Drugače pa reklamacija, če garancija še ni minila.
Sam imam že drugega, ki se malo razlikuje po tem, koliko časa zdrži baterija.
@brezimni: samo za informacijo ti lahko povem, da mi je prvi zdržal z 800mAh akumulatorjem ansmann približno pet ur, drugi pa mi z GP 950mAh drži okrog 9 ur.
Predlagam ti, da preveriš koliko časa ti naenkrat skupaj deluje s temi polnilnimi baterijami, in potem poskusiš še z navadnimi alkalnimi baterijami, ter primerjaš.
Moram pa priznati, da polnilnih baterij ne poznam dobro in se lahko motim, tako da ni izključeno, da je napaka v predvajalniku.
Drugače pa reklamacija, če garancija še ni minila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A.J. ()
brezimni ::
Baterije so sicer 550 mili amperov,morem pa še poskusit z alkalnimi, to še do sedaj nisem probal. Garancije pa nebi več priznali, ker se mi je pokrovček že zrabil in originalna nalepka je že malo zrabljena, od menjavanja baterij. Saj drugače ni švohten, samo to me zelo moti, ko maram v službi nonstop baterije menjavat in polniti ko zmešan.
A.J. ::
Če so baterije res samo 550 mAh ni nič čudnega, če zdržijo manj kot štiri ure.
Predlagam ti, da raje kupiš prave akumulatorje (priporočam GP NiMH 950 mAh, dobi se jih že za 590 SIT) in en ustrezen polnilec, kar tudi ni tako velik strošek. Držati bi ti morale vsaj kakšnih sedem ur, mogoče še kaj več.
Pa osvetlitev si nastavi na minimalni čas, ki ti še zadostuje, barvo osvetlitve (če imaš model, ki to podpira) pa nastavi na zeleno ali rdečo, ker za ti dve barvi porabi najmanj energije.
Predlagam ti, da raje kupiš prave akumulatorje (priporočam GP NiMH 950 mAh, dobi se jih že za 590 SIT) in en ustrezen polnilec, kar tudi ni tako velik strošek. Držati bi ti morale vsaj kakšnih sedem ur, mogoče še kaj več.
Pa osvetlitev si nastavi na minimalni čas, ki ti še zadostuje, barvo osvetlitve (če imaš model, ki to podpira) pa nastavi na zeleno ali rdečo, ker za ti dve barvi porabi najmanj energije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kvaliteten polnilec + polnilne baterije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 88811 (27517) | d0rK |
» | Overcharge in polnilne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12801 (4997) | int47 |
» | NiMh baterije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 25735 (17423) | hojnikb |
» | Solidne alkalne baterije ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13676 (9856) | mat xxl |
» | kapaciteta polnilnih baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7502 (7114) | door_man |