Forum » Operacijski sistemi » PINGO LINUX 4.1 pomoc
PINGO LINUX 4.1 pomoc
majstor ::
Ali mi lahko kdo pove kako naj instaliram pigo 4.1 da bo delal? Namrec bootam it DVD-ja vse lepo naprej, vprasa me kam naj instaliram, izberem drugi disk ki je prazen, na enem pa imam win XP, nato instalacija poteka normalno, resetiram racunalnik, potem pa gre normalno v windowse kot da linuxa ni, ce pa izberem da se mi boota it drugega diska mi napise da lahko samo resetiram racunalnik.
Kako bi pa naredil ce imam samo eno particijo in na njej win XP, pa bi rad imel se linux da ko vzgem racunalnik me vprasa kaj hocem da se mi zazene win XP ali Pingo?
HVALA
Kako bi pa naredil ce imam samo eno particijo in na njej win XP, pa bi rad imel se linux da ko vzgem racunalnik me vprasa kaj hocem da se mi zazene win XP ali Pingo?
HVALA
bamfy ::
Z 4.1 sicer nimam izkusenj, sem pa ene parkrat instalirau 3.1 na sistem ki je ze imeu xp-je, prav tako na drugem disku.
Stvar je bla u tem da te med namestitvjijo vprasa ce zelis namestit GRUB- in ti ga hoces. in potem te se vprasa kater bo default operacijski sistem in to je to.
Stvar je bla u tem da te med namestitvjijo vprasa ce zelis namestit GRUB- in ti ga hoces. in potem te se vprasa kater bo default operacijski sistem in to je to.
wtf?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2087 (1441) | ta_ki_tke |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97365 (25022) | Skrat |
» | GRUB ne zažene WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1607 (1408) | kriko1 |
» | Težave z instalacijo Linux RH 9.0!Oddelek: Operacijski sistemi | 876 (801) | kuntek |
» | Racunalnik ne vidi vec particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1279) | Kunte |