Forum » Operacijski sistemi » Pingo linux
Pingo linux
Housy ::
Lep pozdrav najprej!
Na moj računalnik sem si inštaliral pingo linux. Povezavo mi je uspelo recimo vzpostaviti takoj, zanima pa me, zakaj ne morem nastaviti večje resolucije kot pa 800×600. Zanima me tudi, kako se nastavi tisti kmail in če obstaja kakšen poseben program za download, ki je za linux ter če bi lahko dobil kje kakšen link za linux messenger-ja!
Hvala!
Na moj računalnik sem si inštaliral pingo linux. Povezavo mi je uspelo recimo vzpostaviti takoj, zanima pa me, zakaj ne morem nastaviti večje resolucije kot pa 800×600. Zanima me tudi, kako se nastavi tisti kmail in če obstaja kakšen poseben program za download, ki je za linux ter če bi lahko dobil kje kakšen link za linux messenger-ja!
Hvala!
Housy ::
No sedaj sem za msn pogruntal, ker sem ugotovil, da to že v defaultu obstaja, prav tako irc in te zadeve. Prosil pa bi, da mi za ostalo odgovorite.
Hvala!
Hvala!
bamfy ::
men se je podobno zgodilo ko sm iz katodnega prešel na lcd monitor.
Ce znaš naloži ginilnike za monitor oz grafo.
Jst osebno sm bl laik pa sm šou še enkat linux instalirat pol je pa delal.
lp (upam da ti kej pomaga)
Ce znaš naloži ginilnike za monitor oz grafo.
Jst osebno sm bl laik pa sm šou še enkat linux instalirat pol je pa delal.
lp (upam da ti kej pomaga)
wtf?
Trubadur ::
Poglej specifikacije za tvoj monitor in popravi /etc/X11/xorg.conf.
Tole je za moj monitor SAMSUNG 172x
--edit
Pozabil napisat. Poglej kakšno vertikalno in horizotalno frekvenco osveževanja imaš
Za download imaš aMule, to je klon eMule. Pogooglaj malo za kakšnimi BT clienti
Kmail? Kaj točno? Mogoče bi si raje namestil Mozilla Thunderbird?
Tole je za moj monitor SAMSUNG 172x
Section "Monitor" Identifier "Monitor0" HorizSync 30.0 - 80.0 VertRefresh 56.0 - 74.0 EndSection Section "Device" Option "AGPMode" "4" Identifier "Card0" Driver "radeon" EndSection Section "Screen" Identifier "Screen0" Device "Card0" Monitor "Monitor0" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 Modes "1280x1024" EndSubSection EndSection
--edit
Pozabil napisat. Poglej kakšno vertikalno in horizotalno frekvenco osveževanja imaš
Za download imaš aMule, to je klon eMule. Pogooglaj malo za kakšnimi BT clienti
Kmail? Kaj točno? Mogoče bi si raje namestil Mozilla Thunderbird?
Berite Thomasa!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trubadur ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5305 (4234) | r5r |
» | Težave z resolucijo na Linux sistemuOddelek: Operacijski sistemi | 1485 (1267) | INVICTRA |
» | KDE, kje je toolbar?Oddelek: Operacijski sistemi | 963 (865) | Matri[X] |
» | Linux / ATI Radeon / problem z driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1755 (1572) | ahac |
» | Suse 8.2 težave z grafično...Oddelek: Operacijski sistemi | 1799 (1687) | norvalk |