» »

Težava - RAM

Težava - RAM

Lolo ::

Lep pozdrav.Kr sem mel samo 256 mb RAM-a sem si kupo še 512 poleg, zaj pa sn ga dal not pa vse, zravn pa sn tud inštaliro novi monitor lcd samsung 913n, zaj pa mi ko zaženem messengera kr vun vrže, pa ko včasih odprem internet explorer pa mi javi napako kao, če pa grem z mozilo pa ni nič, zaj pa ne vem če ma to kaj zveze z RAM-i al z čem??

Lolo ::

Zaj sem dal nove RAM-e vun pa dela normalno, samo meni je en tu gori reko da ni važno kero frekvenco kupim kr bo tak na nižji delala, zaj pa jaz ne vem v čem je problem, morem kupit RAM-e z nižjo frekvenbco???al kaj naj nareim?Al sn narobe obrno al kaj???

apachee ::

Če boš mal bolj razločno oz. slovenski razložil tvoj problem, potem ti bo mogoče še kdo lahko pomagal z nasveti. Do takrat pa ...

Aja pa Maribor ni center sveta, kaj šele Slovenije in večina slovencev ne razume mariborščine oz. štarejskega jezika.
You can't win without The Finn!

Lolo ::

Če pa ne razumeš teh dveh postov pa si bi lahko še enkrat prebral, misliš da se jaz kdaj za glavo ne držim ko gledam kak eni pišejo, ne rečem da bi jaz tak zgoraj napisal.
še enkrat:Na računalniku sem imel samo 256MB RAM-a, zato sem si poleg kupil še 512MB RAM-a, ko sem novi RAM vstavil v računalnik in ga zagnal mi je pri odpiranju programov windows javljal napake oz. okence ta in ta porgram je naletel na napako in se mora zapreti.Pred nakupom sem na tem forumu vprašal na kaj moram gledati pri nakupu novih RAM-ov in mi je en rekel, da ne rabim gledat frekvence kr mi bo tak delala na nižji, samo DDR morem gledat da je, in zdaj sem kupil DDR 512MB 400mhz mislim da, in so se pojavili prej omenjeni problemi, zdaj sem te nove RAM-e dal ven in dela vse normalno, zdaj pa me zanima ali še naj dam samo nove noter da vidim kak bo delalo al kaj naj naredim?

Če pa to ni dovol jasno pa ne vem kdaj bo, aja, pa Maribor bi mogo bit središče sveta, tud če ni, lahko jaz tu gor pišem kak hočem, dokler bom bral vsemogoče zmazke, se pa tud jaz nebom potrudo.
Hvala, ayde.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lolo ()

apachee ::

Ja poskusi dat samo nove, brez starih noter.

Če ti dela BP, potem poskusi dat še stare nazaj not na kak drugi slot.

ps. In zakaj bi mogo bit MB središče sveta? Zakaj ne Postojna, ali Pivka, ali ...
You can't win without The Finn!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: apachee ()

Lolo ::

Malo heca, mi je vseeno kje je središče sveta:)) Malo sn se zezo, hvala za pomoč, bom pol poročal kak je, še enkrat hvala, pa brez zamere.

Lolo ::

Zaj mam pa samo novi RAM not, pa dela čist normalno, nič ne šteka pa nič, dal pa sem ga na tisti slot ko je prej bil stari, še naj zaj probam dat starega nazaj na en drugi slot?V Everestu piše 512MB PC3200 DDR SDRAM, prej ko pa sem mel stareg pa je pisalo isto, samo številka je bla 2100(se mi zdi), se mogoče to preveč razlikuje pa da zato šteka?Mislite da bo, če dam starega še poleg not, dalje štekalo??ne bi rad za bzv odpiro škatle sp5:)

Damjan Jagar ::

Naslov teme naj odraža tematiko problema (popravljeno).
http://jagar.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova grafična kartica in RAM-i - priporočila

Oddelek: Kaj kupiti
6664 (545) Micho95
»

Dodajanje RAMa v laptop

Oddelek: Strojna oprema
283223 (1888) jukoz
»

DDR ram z Samsung TCCD chipi! (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Navijanje
61134277 (18695) Tilen
»

Crknjen RAM ali kaj drugega?

Oddelek: Strojna oprema
161748 (1530) Jeebs
»

MSI BX Master in RAM-i

Oddelek: Strojna oprema
7759 (719) MC_h3Kt0R

Več podobnih tem