Forum » Pomoč in nasveti » windows update brez IE 6?
windows update brez IE 6?
kingkong ::
sesul se mi je IE 6 in nikakor ga ne uspem ponovno inštalirati. poskusil sem z SP2, vendar ob zagonu javi napako in se sploh ne odpre.
zaradi tega seveda ne uspem niti updejta. ali je mogoče na kakšen drug način zagnati update ali je to mogoče le preko IE6? za surfanje rajši seveda uporabljam firefox in IE6 rabim samo zaradi updejtov!
hvala!
zaradi tega seveda ne uspem niti updejta. ali je mogoče na kakšen drug način zagnati update ali je to mogoče le preko IE6? za surfanje rajši seveda uporabljam firefox in IE6 rabim samo zaradi updejtov!
hvala!
#000000 ::
Ja je ena fora, z neki pluginom al neki podobnega, za Firefox, ma se ne bom mogu spomnit niti imena niti strani. Ampak vem da je bil link nekje v temah kere so obdelovale, ničveč updejta za pirate al neki takega je bil naslov, malo pobrskaj, no mogoče pa se kdo spomni in posta. LP
hvala!
kaj bi lahko bilo narobe, da se sesuje tudi netcape brskalnik, ko ga zaženem? FF pa dela normalno? ali je to mogoče kak virus?
kaj bi lahko bilo narobe, da se sesuje tudi netcape brskalnik, ko ga zaženem? FF pa dela normalno? ali je to mogoče kak virus?
Ja tud kej tazga je možno, update AV in preglej računalo, pa s kakim S&destroy tud lahko mal pregledaš. LP
Ja dej cd od windowsev noter in izberi 'zdi se mi da komponente' oz neki podobnega, ter instaliraj samo IE, če se pa ne da pa poklič na M$ slovenija pa nej ti pomagajo, če seveda imaš licenčne windowse. LP
problem je v tem, da imam samo recovery dvd od laptopa, saj nisem dobil zraven posebej cd od win. in če zaženem ta recovery dvd, potem mi samo ponovno naloži cel sistem in nimam možnosti narediti samo recovery oz popravila win (imam pa win xp home).
zanimivo je naslednje: IE6 se sploh ne zažene oz ko hoče naložiti home page ga sesuje. Win update tudi ne dela. in tisto kar je najbolj zanimivo: če poskušam preko netscape obiskati stran www.microsoft.com se sesuje, medtem ko lahko surfam po ostalih straneh BP.
ali je imel še kdo podobne probleme in kako jih je rešil?
ali je imel še kdo podobne probleme in kako jih je rešil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267797 (67389) | Seljak |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14552 (9672) | blackmack |
» | XiTi Monitor: Slovenija trenutno z najvišjim deležem uporabe Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11002 (7581) | amigo_no1 |
» | kako naložiti Win XP Prof SLO na prenosnika HP Compaq nx6125Oddelek: Pomoč in nasveti | 4236 (4127) | mrTwelveTrees |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2972 (2413) | Paramedic |