Forum » Pomoč in nasveti » problem pri ugašanju računalnika
problem pri ugašanju računalnika
basist13 ::
Pozdravljeni!
Prejšnji teden sem ponovno naložil XP in sedaj imam težave ko zaprem XP! Odjava poteka v redu, tukaj pa sledi problem, ko mi računalnik na zaslonu napiše, da:it si safe now to turn your comp. off! Računalnik bi se moral izključiti sam, ne pa z gumbom za izklop (poleg tega tudi ta ne deluje pravilno in moram računalnik izklopiti iz elektrike).
Prosim za kak nasvet!!
Hvala vsem
Prejšnji teden sem ponovno naložil XP in sedaj imam težave ko zaprem XP! Odjava poteka v redu, tukaj pa sledi problem, ko mi računalnik na zaslonu napiše, da:it si safe now to turn your comp. off! Računalnik bi se moral izključiti sam, ne pa z gumbom za izklop (poleg tega tudi ta ne deluje pravilno in moram računalnik izklopiti iz elektrike).
Prosim za kak nasvet!!
Hvala vsem
pikachu004 ::
moj se tudi ne ugasne.. win 2003. ko bi se mogu ugasnt pride siv ekran:)
pol ga morem z gumbom.
a ce das restart ti ga restarta al ga mores z gumbom?
pol ga morem z gumbom.
a ce das restart ti ga restarta al ga mores z gumbom?
mmaestro ::
Če maš slovenske win xp pol narediš tako: desni klik na anmizje - lastnosti - ohranjevalnik zaslona - napajanje - dodatno, pol pa maš tam en okvirček gumbi za napajanje oz opcijo ko pritisnem stikalo za vklop: in tam zbereš zaustavi sistem.
To bi moglo delat zdaj BP.
LP Mmaestro
To bi moglo delat zdaj BP.
LP Mmaestro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sporazumevanje z morsejevo abecedo? Zakaj pa ne.Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17033 (15166) | dreta |
» | makita radioOddelek: Zvok in slika | 4410 (3796) | errhec |
» | Težava - obnovitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1520) | einstein :P |
» | reset biosa ob vsakem vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 979 (918) | Pšenični |
» | Pc se naenkrat ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1291) | mirage |