Forum » Pomoč in nasveti » Težava - obnovitev sistema
Težava - obnovitev sistema
einstein :P ::
Živjo, imam težavo, da vedno ko ugasnem in potem prižgem računalnik oz. ga restartam se pokaže možnost za obnovitev sistema in pa še normalni zagon. Če pustim primiru, se zažene obnovitev sistema, kar pa najbrž nebi pomagalo, zato le to prekličem. Če pa izberem da se normalno zažene pa rabi ene 5 minut, da pride do namizja. Ko je prižgan vse dela normalno ampak ko ga spet ugasnem in prižgem oz. restartam se zgodi enako "ponudi se mi možnost za obnovitev sistema" ampak ne vem zakaj?! Je možno, da je kak virus? To se mi je začelo dogajati včeraj, ko se je računalnik nenadoma, ko ga nisem uporabljal sam ugasnil in pri ponovnem zaganjanju je prišlo do prej opisane težave. Prosim za pomoč.
Hvala, lp
Hvala, lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!
eric_cartman ::
Obnovitev sistema je lahko še kako zelo v pomoč.
Torej, ko si v Windowsih izberi možnost obnovi računalnik na zgodnejši čas. In ga nastavni na recimo prejšnji teden (računalnik sam ustvarja obnovitvene točke - po defaultu je to naštimano).
Potem pa je treba počakat nekih 15 minut, da ti vse nastavi na zgodnejši čas. Računalnik se nato znova zažene. In moralo bi delovati.
Torej, ko si v Windowsih izberi možnost obnovi računalnik na zgodnejši čas. In ga nastavni na recimo prejšnji teden (računalnik sam ustvarja obnovitvene točke - po defaultu je to naštimano).
Potem pa je treba počakat nekih 15 minut, da ti vse nastavi na zgodnejši čas. Računalnik se nato znova zažene. In moralo bi delovati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
tole dobim, ko se restarta po obnovitvi na zgodnejši čas. in še vedno je isto pri zagonu tista možnost "obnovitev sistema".
očitno nekaj "serje" ampak ne vem kaj, če ima še kdo kakšno idejo?? drugače bom pač ponovil instalacijo windowsa (instaliral sem ga 3 dni nazaj) težava se je začela malo po instalaciji programa lego mindstorms zaradi katerega mi je enkrat nekaj zaštekal računalnik in ker ni bilo druge rešitve sem ga ugasnil z "gumbom", bi lahko to bil vzrok??
hvala, lp
anybody on-line?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Jaz včasih tudi z gumbom ugasnem ampak ni nič narobe.Kateri Windows imaš ?
win.7 ultimate 64bit
ThomasSGS ::
Meni se je tole dogajalo ko sem kupil računalnik in je bil win7 že noter in sem ga enkrat ugasnil z gumbom in potem je isto delalo kot tebi in šel sem dat na servis in povedal so mi da pri win7 in win 8 ne smeš na gumb ugasnit računalnik in zato ker so windowsi tok natančni.
Zato sem si dal win xp in tukaj pa če z gumbom ugasneš potem ne kaže tega.
Zato sem si dal win xp in tukaj pa če z gumbom ugasneš potem ne kaže tega.
amigo_no1 ::
Če pritisneš na gumb za vklop kište potem si lahko naredil:
1 complete (safe) shutdown
2 standby
3 hibernacija
4 nič
5 da instantno zmanjka elektike (zelo malo verjetno že 10 let, razen če si kaj na novo izumljal pri vezavi gumba za vklop).
OP
Koliko restore točk imaš ?
Si že preveril hdd za napake (za fs kot tudi bad sektorje) ?
http://www.howtogeek.com/howto/windows-...
vozilo
Kaj bi rad povedal ? Slovnica ??
1 complete (safe) shutdown
2 standby
3 hibernacija
4 nič
5 da instantno zmanjka elektike (zelo malo verjetno že 10 let, razen če si kaj na novo izumljal pri vezavi gumba za vklop).
OP
Koliko restore točk imaš ?
Si že preveril hdd za napake (za fs kot tudi bad sektorje) ?
http://www.howtogeek.com/howto/windows-...
vozilo
Kaj bi rad povedal ? Slovnica ??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
ThomasSGS ::
mislim, da iz treh dni, točk je pa ene 6 - windows sem namestil pred 3 dnevi zaradi čiščenja diska, ko se ti zabaše je ostalo itak brezveze.
hvala vsem, sem reinstaliral windows.
hvala vsem, sem reinstaliral windows.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prižgal PC in manjka večino ikon! Kaj se je zgodilo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 986 (753) | Excavator |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9846 (8941) | cookyx |
» | ne dovoli mi namestiti antivirusnega programaOddelek: Pomoč in nasveti | 4466 (4194) | k4vz0024 |
» | win. XPOddelek: Operacijski sistemi | 1260 (1164) | Lith |
» | računalnik se noče ugasnitOddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1630) | urshy |