Forum » Slo-Tech » Kako se to nareedi
Kako se to nareedi
dadooo ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako lahko tle na forumih daš sliko pa recimo napišeš klik pa imaš link..
To me zanima! Hvala!
Zanima me kako lahko tle na forumih daš sliko pa recimo napišeš klik pa imaš link..
To me zanima! Hvala!
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
|CyGNUS-x ::
Desni kot zgoraj. HTML oznake:
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Highlag ::
Ko pišeš sporočilo imaš nad poljem desno zgoraj nekaj gumbov s katerimi si lahko pomagaš.
Slika mora obstajati nekje na internetu, ker drugače ne bo vidna. Lahko jo naložiš na kak bresplačen strežnik za slike recimo www.shrani.si in potem narediš z klikom na gumb slika povezavo nanjo.
Slika mora obstajati nekje na internetu, ker drugače ne bo vidna. Lahko jo naložiš na kak bresplačen strežnik za slike recimo www.shrani.si in potem narediš z klikom na gumb slika povezavo nanjo.
Never trust a computer you can't throw out a window
SebaR ::
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Primoz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preklop med zvočniki in slušalkamiOddelek: Programska oprema | 2362 (2141) | Dzhimen |
» | Predogled Windows 10 za telefone je tuOddelek: Novice / Windows Mobile | 15959 (12564) | noraguta |
» | Kako zbrisati sliko na FB-ju??Oddelek: Pomoč in nasveti | 5489 (5154) | ejQ |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40139 (33729) | urban99 |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22140 (13888) | R33D3M33R |