Forum » Pomoč in nasveti » Power calibration eror?!
Power calibration eror?!
Yurko ::
Hoj!
Mam en problemčič. Namreč, ko sem hotel onidan pisati na cd-je znamke Basf/Emtec 74min 1X-12X mi pri vsaki peki po cca 10-15 sekundah Nero napiše "Powe Calibration Error".
Na druge CDje (noname firma, tiste ki so po 99 SIT 80min v Leclercu) katerihkoli znamk še nikoli ni bilo problemov. Pečka pa je Teac W58E.
A niso Basf CDji kao neka dobra firma?
LP, Yurko
Mam en problemčič. Namreč, ko sem hotel onidan pisati na cd-je znamke Basf/Emtec 74min 1X-12X mi pri vsaki peki po cca 10-15 sekundah Nero napiše "Powe Calibration Error".
Na druge CDje (noname firma, tiste ki so po 99 SIT 80min v Leclercu) katerihkoli znamk še nikoli ni bilo problemov. Pečka pa je Teac W58E.
A niso Basf CDji kao neka dobra firma?
LP, Yurko
||_^_|| ::
zmanjši hitrost zapisovanja. To se nrdi k hočeš s prevelko hitrostjo na preslab CD zapisovat.
miranpozar ::
BASF? Njihove diskete in audio kasete so bile svoje čase totalen ku*ac!
Še dobro, da sem vedno stavil na Mitsui CDRje.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Še dobro, da sem vedno stavil na Mitsui CDRje.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Yurko ::
Uf, sem se že ful ustrašu, da mi je šla pečka u franže!
Basf pa nikoli več! Porkaflek, deklariran je za 12X, pa še 8X ne zmore. Kuker da bi jih kakšna Iskra delala ;-))
LP, Yurko
Basf pa nikoli več! Porkaflek, deklariran je za 12X, pa še 8X ne zmore. Kuker da bi jih kakšna Iskra delala ;-))
LP, Yurko
matevzm ::
Ni receno, da so vsi Basf zanic. Basf sam mislim da jih ne dela, pac pa razne tovarne, od riteka in CMCja naprej. Tako da moras preden veliko kolicino kupis, preveriti. Nekaj podobnega je z vecino firm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nekaj me zanima glede peke cdrov???!Oddelek: Strojna oprema | 1086 (932) | Lime |
» | Nekvalitetni CDR-medijiOddelek: Kaj kupiti | 1585 (1312) | Jochaan |
» | Kakšna je "življenska" doba rewriteble medijev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (922) | bf4ed |
» | težave s plextorjem 161040AOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (936) | HardwareMaster |
» | Prazni cdji!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1334) | whatson |