Forum » Pomoč in nasveti » kako naj se znebim tega?
kako naj se znebim tega?
gorenc ::
ne se mi smejat, ampak stvar je taka;
instaliral sem program NVMAX. ker je bil starejsa verzija sem ga hotel odinstalirati in ker nisem nasel opcije uninstall, sem ga samo zbrisal z diska.
problem pa je da mi sedaj ob vsakem zagonu isce ta programcek in bi rad to preprecil. kje moram kaj zbrisati, da to preprecim?
hvala!!
instaliral sem program NVMAX. ker je bil starejsa verzija sem ga hotel odinstalirati in ker nisem nasel opcije uninstall, sem ga samo zbrisal z diska.
problem pa je da mi sedaj ob vsakem zagonu isce ta programcek in bi rad to preprecil. kje moram kaj zbrisati, da to preprecim?
hvala!!
luka ::
Pojdi v register (start - run - tam pa napiši regedit) in stisni tipko F3 da ti preišče register za ta program kam vse se je usedel ti pa vse kar se ti zdi da je v zvezi z njim pobriši. Iskanje nadaljuješ z F3 tako da ti ni treba za vsako pisat kaj iščeš. Sicer pa če ti takoj na začetku javi problem potem imaš to pod:
-HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run in tu boš našu tut ta program ko ga računalnik zaganja samo zbriši kompleten vnos tega programa pa bo.
-HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run in tu boš našu tut ta program ko ga računalnik zaganja samo zbriši kompleten vnos tega programa pa bo.
tropinovec ::
lahko pa greš tudi na : start/pripomočki/sistemska oroda/podatki o sistemu/orodja/program za konfiguriranje sistema/zagon ter tam poišči program , ki se tako nesramno zaganja ter zbriši kljukico pred njim - pa bo mir!
gorenc ::
HVALA OBEMA!! ja, ja zdej sem se spomnil. moja mama ima prav, ko mi pravi; starejsi si, bolj si neumen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fsazz.exeOddelek: Informacijska varnost | 2422 (1505) | zcetrt |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1895 (1675) | smrekca |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3698 (3080) | rockrose |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2091 (1656) | kotocom |
» | spy-/ad-wareOddelek: Omrežja in internet | 2445 (1985) | Sadida |