» »

kako naj se znebim tega?

kako naj se znebim tega?

gorenc ::

ne se mi smejat, ampak stvar je taka;

instaliral sem program NVMAX. ker je bil starejsa verzija sem ga hotel odinstalirati in ker nisem nasel opcije uninstall, sem ga samo zbrisal z diska.
problem pa je da mi sedaj ob vsakem zagonu isce ta programcek in bi rad to preprecil. kje moram kaj zbrisati, da to preprecim?
hvala!!

luka ::

Pojdi v register (start - run - tam pa napiši regedit) in stisni tipko F3 da ti preišče register za ta program kam vse se je usedel ti pa vse kar se ti zdi da je v zvezi z njim pobriši. Iskanje nadaljuješ z F3 tako da ti ni treba za vsako pisat kaj iščeš. Sicer pa če ti takoj na začetku javi problem potem imaš to pod:
-HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run in tu boš našu tut ta program ko ga računalnik zaganja samo zbriši kompleten vnos tega programa pa bo.

tropinovec ::

lahko pa greš tudi na : start/pripomočki/sistemska oroda/podatki o sistemu/orodja/program za konfiguriranje sistema/zagon ter tam poišči program , ki se tako nesramno >:D zaganja ter zbriši kljukico pred njim - pa bo mir!:D

gorenc ::

HVALA OBEMA!! ja, ja zdej sem se spomnil. moja mama ima prav, ko mi pravi; starejsi si, bolj si neumen:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

fsazz.exe

Oddelek: Informacijska varnost
222422 (1505) zcetrt
»

Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!

Oddelek: Pomoč in nasveti
281895 (1675) smrekca
»

ne morem odpreti diska

133698 (3080) rockrose
»

VX2 - neuničljiv Trojanec

162091 (1656) kotocom
»

spy-/ad-ware