Forum » Izdelava spletišč » CSS problem z avromatsko zgenerirano kodo - highlight string
CSS problem z avromatsko zgenerirano kodo - highlight string
webfreak ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa si razbijam glavo (sedaj že ob mizo) kako naj spravim tole besedilo v okvirček. Primer lahko vidite tukaj
Ne razumem zakaj mi obarvano besedilo zbeži nenadzorovano iz okvirčka. Poizkusil sem veliko različnih opcij toda nobene pametne nisem našel. Če mi kdo lahko pomaga bi mu bil zelo hvaležen
Hvala
Že nekaj časa si razbijam glavo (sedaj že ob mizo) kako naj spravim tole besedilo v okvirček. Primer lahko vidite tukaj
Ne razumem zakaj mi obarvano besedilo zbeži nenadzorovano iz okvirčka. Poizkusil sem veliko različnih opcij toda nobene pametne nisem našel. Če mi kdo lahko pomaga bi mu bil zelo hvaležen
Hvala
ziher ::
Daj ga v tabelo, ki bo imela ta stil
< table>
< tr>< td class=php>
VSEBINA
< /td>< /tr>
< /table>
-- pomoje bi tole mogl delat
< table>
< tr>< td class=php>
VSEBINA
< /td>< /tr>
< /table>
-- pomoje bi tole mogl delat
Tudi tko ne dela!
Rešitve bi bil bolj vesel če nebi vsebovala uporabe tabel (če pa drugače ne gre pa bom tudi to sprejel)
Rešitve bi bil bolj vesel če nebi vsebovala uporabe tabel (če pa drugače ne gre pa bom tudi to sprejel)
Ziga Dolhar ::
Zato, ker si okvirčku določil širino 300px, njegova vsebina pa to širino presega.
Težava pa je ta, da se tekst noče lomit -- predvidevam, da gre za posledico PRE oz. CODE taga.
[edit: mal manj zmedeno spisano :)]
Težava pa je ta, da se tekst noče lomit -- predvidevam, da gre za posledico PRE oz. CODE taga.
[edit: mal manj zmedeno spisano :)]
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
To kodo zgenerira highlight string in tukaj ne vem če lahko kaj veliko pomagam - razen da potem dodotno oblikujem rezultat funkcije širina pa je trenutno testna toda končna se bo vrtila v teh okvirih.
EDIT:
Tudi ko sem odstranil tag code in ostalo ter pustil samo text ne pomaga 0
EDIT:
Tudi ko sem odstranil tag code in ostalo ter pustil samo text ne pomaga 0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: webfreak ()
LOOOOOOOL
Najlepša hvala!!!!
Tole mi je rešilo večer - me je že glava bolela
sam tega nisem pogledal samo v css sem bulil in iskal problem
Najlepša hvala!!!!
Tole mi je rešilo večer - me je že glava bolela
sam tega nisem pogledal samo v css sem bulil in iskal problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344384 (3521) | sunniegoldie |
» | Ocenite web: zasebna zobna ambulanta (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5633 (4188) | Cokolesnik |
» | HTML in alt tag pri slikah.Oddelek: Izdelava spletišč | 1549 (1549) | njok |
» | Ocenite mojo spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2102 (1711) | Brilko |
» | Neubogljiv Dreamweaver MXOddelek: Izdelava spletišč | 2039 (1798) | Crimson_Shadow |