Forum » Omrežja in internet » Lokacije telekomovih central
Lokacije telekomovih central
PaJo ::
Ko sem danes iskal informacije na telekomovi strani sem naletel na tale dokument: centrale
Dokument je priloga pogodbam za razvezan dostop, verjetno pa so v njem azurni naslovi vseh telekomovi central po celotni Slovenij. Zdaj si boste vsi lahko vsaj okvirno izmerili razdalje do vase najbljizje centrale in lahko boste vedeli za katero centralo morate morit, ce zelite sirokopasovni internet v primeru da ta se ni na voljo
Nisem 100%, da je to cisto pravi dokument, ampak koliko sem preveril nekaj lokacij, zadeva kar drzi.
Dokument je priloga pogodbam za razvezan dostop, verjetno pa so v njem azurni naslovi vseh telekomovi central po celotni Slovenij. Zdaj si boste vsi lahko vsaj okvirno izmerili razdalje do vase najbljizje centrale in lahko boste vedeli za katero centralo morate morit, ce zelite sirokopasovni internet v primeru da ta se ni na voljo
Nisem 100%, da je to cisto pravi dokument, ampak koliko sem preveril nekaj lokacij, zadeva kar drzi.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
fahrenGONE ::
Cool! Res super zadeva, thanks!
Jaz imam 50m zracne linije do poste, ampak 'po kablih' naj bi bilo tam ene 100-150m.
Jaz imam 50m zracne linije do poste, ampak 'po kablih' naj bi bilo tam ene 100-150m.
PaJo ::
No, ce kdo se ve za kaksno centralo, naj kar doda njen naslov.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 161954 (13821) | kixs |
» | Težave z Amis internetomOddelek: Omrežja in internet | 6944 (5234) | ...:TOMI:... |
» | Telekom zavrnil razvezan dostopOddelek: Omrežja in internet | 5684 (4093) | 'FireSTORM' |
» | amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12599 (8784) | EvilDare |
» | Adsl in oddaljenost od centraleOddelek: Omrežja in internet | 3787 (2748) | PROTOTIP |