» »

Uničena plošča???

Uničena plošča???

rok15 ::

Pred kratkim se mi je skuril procesor, pa zdej ne vem če plošča v redu dela (LSK7VAT133). K sem dal zdej na isto ploščo gor durona 650, dela, samo ko hočem posneti windowse mi zablukera računalnik (ko išče plug and play). Pa zdej ne vem če je kriva plošča al windowsi (windows ME)

ChiefThunder ::

Če so windowsi bli že preiskušeni, da delajo in da si jih že kdaj prej uporabil, je nabrš kriva plata. Če pa maš kakšno piratsko kopijo Windowsov, si pa priskrbi delujočo, pa probi še s kakšnimi drugimi windowsi- če to ne dela je pa res najbrš plata kriva.

Shadowman-x ::

Najlažji preizkus ali je kriva plošča je tako, da vstaviš v računalnik samo osnovne komponente, potrebne za delovanje (brez glasbene kartice in ostalih zadev). Če ti tudi v tem primeru ne bo uspelo, pa si sposodi ram in grafiko, ponovi postopek.
Ob ponovnem blokiranju si lahko prepričan, da je kriva plošča.

luni ::

Pa preden se cesa lotis daj v BIOSu Load Optimizied Defaults al nekaj takega, pol si se pravilno nastavi procesor in se loti instalacije.
Artificial Intelligentia

yjj ::

Mal poglej bios
Jebi ga

Pepo ::

Hja, poglej tudi, ce imas antivirus zascito plate izklopljeno. Sam sem se enkfrat tri dni metal v tla od jeze, ker nisem mogel instalirati Win, pol pa sem prebral, da antivirusna zascita zasteka zadevo. Veliko srece!
Tehnika ljudstvu!

noogy2noogy ::

Ja, je že tako da navodila preberemo šele takrat, ko nam nič pametnejšega ne pade več na pamet...:D:D:D

Drugače se pa strinjam z Lunijem, najprej vse nastavitve na default, pa samo osnovne komponente, toliko, da comp dela... pa veliko sreče :|
lp noogy

VASkO ::

kaj noben ni pomislil, da bi prejsnji (skurjeni) procesor unicil sistem preden se je skuril pa se windowsi zaradi tega ne zazenejo? to se mi je ze parkrat zgodilo, samo nisem se skuril procesora, probaj pa zagnati v varnem nacinu windowse, ce to obstaja pri ME.
Drugace pa se probaj enkrat na novo instalirat, pomoje ni plata nic kriva.

rok15 ::

Zdej mi dela plošča. Neki je blo narobe z RAM-om samo ena reža dela, tko da mam zdej samo 64 mb ram, prej sem ga mel pa 160


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasne

Oddelek: Strojna oprema
422973 (2235) suhi
»

matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
517877 (6623) solatko
»

DFI ultra-d

Oddelek: Navijanje
331881 (1176) gfighter
»

Procesor- ali je skurjen

Oddelek: Strojna oprema
51109 (879) WeeZard
»

Uveljavitev garancije?

Oddelek: Pomoč in nasveti
201154 (717) Zavo

Več podobnih tem