Forum » Strojna oprema » Waterblock
Waterblock
Pretorijanec ::
Tko. Jz bom tut naredu vodno hlajenje!!!
A me ker besign za zlo dobr waterblock? Al pa usej URL kje so dobri designi? Kva je bols? Da je privarim uno ploscico (coldplate, a ne?) na block al da raj uporabm vijake? Kva so prednosti pa kva so zadnosti??? Thx!
A me ker besign za zlo dobr waterblock? Al pa usej URL kje so dobri designi? Kva je bols? Da je privarim uno ploscico (coldplate, a ne?) na block al da raj uporabm vijake? Kva so prednosti pa kva so zadnosti??? Thx!
bluehacker ::
Pojdi na austriasearch.at in tam napiši svoje geslo. mislim da boš zadeve za vodno hlajenje v avstriji dobil ceneje in mogoce ecelo tudi v kompletu.
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
Pretorijanec ::
Za Durona 750. Naviu ga bom pa cez 1GHz. Sam jz bom waterblock naredu sam, tko da bi rabu sam ene par designou. Nacrtou torej.
ChiefThunder ::
Sam še neki. Kero plato pa maš pa kako boš zrihtu da bo procesor mel dost toka- da bo stabilen.
luni ::
Pa kaj samo jaz vidim Forume, ki so posebej namenjeni tej temi? Primoz zrihtaj prestavljanje tem!
Artificial Intelligentia
bluehacker ::
Ce se potrudis ga bos lahko navil na vec kot 1100 Mhz.
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit stvari za vodno hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2748 (1998) | Eddy |
» | Duron al Tbird?Oddelek: Kaj kupiti | 1371 (1165) | frudi |
» | Vodno hlajenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (807) | Pretorijanec |
» | Vodno hlajenje s peltierjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1660 (1469) | Charls |
» | Načrt za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2538 (2327) | NiggerBob |