Forum » Programska oprema » Pravila v Thunderbirdu
Pravila v Thunderbirdu
zmelkoow ::
LP!
Zanima me, kako lahko v Thunderbirdu nastavim, da se bodo sporočila, ki pridejo na en naslov shranila v eno mapo, tista, ki pridejo na drug naslov pa na drugo mapo?
Hvala
Zanima me, kako lahko v Thunderbirdu nastavim, da se bodo sporočila, ki pridejo na en naslov shranila v eno mapo, tista, ki pridejo na drug naslov pa na drugo mapo?
Hvala
skydancer ::
ko kreiraš nov poštni predal, NE smeš uporabiti opcijo Use Global Inbox (store mail in Local Folders).
Mislim da moraš izbrisat trenutne predala in jih na novo nastavit, vsaj jaz ne vem da bi šlo drugače.
Mislim da moraš izbrisat trenutne predala in jih na novo nastavit, vsaj jaz ne vem da bi šlo drugače.
SavoS ::
Hay
naredi sledeče:
tools->account settings-> postavi se na tisti račun, ki mu želiš nastaviti ločeno shranjevanje, se pravi na Server Settings->klikni na desni strani tega okna ADVANCE , na vrhu klikni zavihek POP, sedaj prestavi na --> inbox for this server account in še samo OK.....sedaj pa si še vse ostalo nastavi....
naredi sledeče:
tools->account settings-> postavi se na tisti račun, ki mu želiš nastaviti ločeno shranjevanje, se pravi na Server Settings->klikni na desni strani tega okna ADVANCE , na vrhu klikni zavihek POP, sedaj prestavi na --> inbox for this server account in še samo OK.....sedaj pa si še vse ostalo nastavi....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275126 (20057) | Matko |
» | Mozilla ThunderbirdOddelek: Pomoč in nasveti | 2952 (775) | Han |
» | Zakaj Thunderbird ni resen odjemalec ...Oddelek: Programska oprema | 9071 (8040) | enadvatri |
» | Tezave s ThunderbirdomOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (700) | logout |
» | cPanel email forward ne deluje za Gmail?Oddelek: Izdelava spletišč | 1196 (1071) | Housy |