» »

Ventilatorju se trga

Ventilatorju se trga

KillerBee ::

Imam naslednji problem:

Ventilator mi dela zelo čudno in sicer tako da je dosti casa cist izklopljen na 0 obratih nakar se procesorju temperatura zvisa do 75 stopinj takrat pa ventilator nabije 4000 obratov da ga shladi na 68 stopinj.

Kako bi lahko preprical ventilator da bi se vrtel pri recimo 2500 - 3000 obratih in da ne bi crkoval vmes.

Probal sem ze program smart guardian pa sploh ne jebe in pa speedfan. Na speedfanu mi je celo nekako uspelo ventilator nastevt na 3100 obratov da mi je delal konstantno in mi je CPU temp zbil lepo na 45, ampak te nastavitve ne morm vec dobit nazaj, ker mi karkoli nastavim vent sploh ne jebe.

V cem bi lahko bil problem.

CPU: AMD athlon 1700 xp+
CPU vent: Titan
Plata: ECS K7VTA3 v3

fahrenGONE ::

Hm ne se hecat, zamenjaj ventilator dokler ti se CPU deluje.

KillerBee ::

Ja sej se ne hecam. Ne morem pripravt ventilatorja da bi skos delal. Vedno se mi izklopi ko pade CPU temperatura pod 70.

EvilDare ::

Če ti dela take težave kupi kakšen kontrolnik vrtljajev, ki se dobijo že zelo poceni, laho pa kupiš razdelilec od zalmana in imaš lahko na 12, 5 in baje tudi 7 samo ne vem kako zvezati.

WinsuckeR ::

Mogoce imas vmes PTC al NTC(upam da sm prov napisu)..ponavad to trgovci napihnejo v AVTO TERMAL CONTROL. No vglevnem-ni panike-cip odrezes s skarjam in zvezes zicki...pa ne splaca se ti igrt ce to ni to..raj dej 2k z nov FAN:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10613194 (9902) CoreySteel
»

Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10234663 (11878) BaRtMaN
»

Rad bi utišal računalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
483669 (2693) jcb
»

Računalnik se zablokira.

Oddelek: Pomoč in nasveti
221862 (1572) The_hammer

Več podobnih tem