» »

Dva računalnika in Outlook Express - organizacija

Dva računalnika in Outlook Express - organizacija

Brilko ::

Zdravo.

Zanima me kak urediti zadevo tako, da bi lahko imeu na obeh računalnikih maile iz mailserverjev, hkrati pa bi se potem tudi izbrisali na serverju (ampak šele ko bi obadva outlooka dol pobrala maile).

Kako imate vi to urejeno? :\

Hvala za ideje...

Slowenc ::

Na prvem, ki bo dol pobiral maile, nastavi da ti jih ohrani na serverju, na drugem pa tako, da jih pobriše.

Drugače pa ni fore, da boš z dvema compoma dol vlekel iz enega poštnega predala.

Če uporabljaš gmail (velik placa uglavnem), si nastavi tako, da ti vsak mail forwardira na nek drug mail. In potem za vsakega posebaj nastaviš Outlook. To bi blo še najbolj enostavno.
Skiny gate.

Sam shit je ko nebo vedno edn prvi s kerim bi vleku...

Glede outoola si mislu princip, da en mail forwardiraš vedno na dva gmaila? Pol pa z vsakega computra po enega dol vlečeš...

Ti zdaj misli na 3 maile. Jaz sem imel v mislih samo dva. Tega, ki ga imaš že zdaj + enega dodatnega, kamor boš forwardiral.
Skiny gate.

To bi bla dobra ideja... jaz imam rečmo 4-5 račune v outlooku in v vsakem naštiman forwarding na po en gmail, dol pa berem samo iz enega. Kak se ti to teb zdi?

Čeprav tvoja logika... če imaš sam en račun je še to vredu.. čeprav pač v enem imaš pet računov, na drugem pa samo enega, od gmaila.

Hm...

Brilko, a se ti norca delaš al res ne znaš brat?
Še enkrat si preber kaj sem ti napisal.
Jest sm dal samo predlog, drugače sploh ne uporabljam tega principa.
Sej a ni fora web dostopa na mail ravno v tem, da lahko iz kjerkoli dostopaš do tja.
Skiny gate.

Ja ampak jaz bi rad meu mejle v outlooku za ceu let nazaj, če ne veš, za tuk pa na serverju ni placa... pa vseen če bi na gmailu, potem rabš čas za odpiranje....

Sem že najdu rešitev, forwardiram naprej na en al pa dva maila (čeprav email.si omogoča samo na enega :/), pol pa poberem dol eno verzijo iz tistega skupnega, drugo pa iz vsek, ki so nekam napotval, kjer se je ohranila kopija.

Hvala Slowenc za pomoč, malo si mi pa pomagal.

PS: jaz nimam samo enega maila, ampak ene 5.

harvey ::

IMAP je tvoja rešitev, če le omogoča mail account to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375275133 (20064) Matko
»

POP3 mail na več PC

Oddelek: Omrežja in internet
203309 (2999) axee
»

Prehod na Google apps

Oddelek: Omrežja in internet
202569 (1909) bastadu
»

gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )