Forum » Zvok in slika » Dve zvočni naenkrat
Dve zvočni naenkrat
pucvoler ::
V compu z win XP, imam že dolgo dve zvočni, ki dobro delujeta vsaka zase (odvisno katero zbereš). Zanima me sledeče: je možno isti signal (winamp,...) speljat na obe hkrati. S tem bi pridobil poceni predojačevalnik!
Zanima me še sledeče: ali lahko recimo vhod na eni kartici preusmerim na izhod na drugi. (s tem bi donil dodatna vhoda - mešalka)!!!
Za rešitve (programske ali HW) se zahvaljujem, mogoče ša kakšno piwo!!!
Zanima me še sledeče: ali lahko recimo vhod na eni kartici preusmerim na izhod na drugi. (s tem bi donil dodatna vhoda - mešalka)!!!
Za rešitve (programske ali HW) se zahvaljujem, mogoče ša kakšno piwo!!!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
vres.ales ::
ja saj bi šlo če bi mel dve enaki zvočni not
drugače pa ti bo ena bol glasna od druge in nikoli jih neboš mogo uskladit to pa se na zvuko zelo pozna. edino če obe zvočni priklopiš na mešalno mizo
drugače pa ti bo ena bol glasna od druge in nikoli jih neboš mogo uskladit to pa se na zvuko zelo pozna. edino če obe zvočni priklopiš na mešalno mizo
Tero ::
Dve naenkrat podpirajo nekateri programi za mešanje muzike. Recimo atomixmp3
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 zočni kartici naenkrat ?Oddelek: Zvok in slika | 1666 (1114) | skerjanc |
» | Zvočna kartica - ''dvojni'' zvok?Oddelek: Zvok in slika | 2998 (2494) | ArchNem |
» | 2 zvočni na 1xOddelek: Zvok in slika | 1439 (1072) | juhartg |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8204 (6999) | matjash |
» | dve zvočni kartici obenem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1935) | kokoon |