Forum » Zvok in slika » kako divx filmu povečati resolucijo
kako divx filmu povečati resolucijo
reksi ::
danes sem dobu nek filem , ki se zelo slabo vide skoral niti obraza ni videt.in zato sem se odloču , da ga bom raširu in naredil boljšo sliko z programov dr.divx.ampakdr.divx mi napiše proces field.in kaj naj naredim?s katerim programov.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
largie ::
s povečanjem ločljivosti in ponovnim kodiranjem boš zadevo prej poslabšal kot izboljšal. nekaj malega bi se dalo narediti s kakim kompliciranjem z avisynth filtri, pa še kodirat bi moral v dosti dosti večji bitrate kot pa je sedaj. ne splača se.
Zheegec ::
Kvaliteta je takšna kot je. Boljša vsekakor ne more biti iz istega posnetka, tako da rabiš recimo DVD, pa potem si narediš DivX boljši kot je sedaj.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Modri dirkač ::
Mogoče bi se dalo s kakšnim MovieOS-om.
Tak, ki ga uporabljajo pri CSI.
Tak, ki ga uporabljajo pri CSI.
Everybody lies!
CaqKa ::
kvalitete filma (prepoznavanje obrazov) NE moreš izboljšat z večanjem resolucije.
to je tak kot bi htel v vodo iz 2dcl kozarca prelit v 1l kozarec in pričakovat da bo v njem več vode.
to je tak kot bi htel v vodo iz 2dcl kozarca prelit v 1l kozarec in pričakovat da bo v njem več vode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bradači, majčkeno pomoči (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22833 (13711) | bajsibajsi |
» | ohišjeOddelek: Kaj kupiti | 1663 (1286) | racunalnicar |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4225 (3679) | bobby |
» | meglena slika DVOddelek: Zvok in slika | 1533 (1419) | Business |
» | Problemi z DivX filmom ..Oddelek: Zvok in slika | 2269 (1917) | Bobnar |