Forum » Programska oprema » Kateri os?!?!?!?!
Kateri os?!?!?!?!
bjelakrez ::
Zanima me, ker OS naj si naložim? zdej mam win 2k in so bli čist kul dokler nism hotu kšno igrco igrat. ma čist nč ne delaaaaaaaa... niti TV nism mogu gledat k sm ga prej lahko k sm meu win 98. torej, dilema je med win 98, win ME in win XP. kaj priporočate? pa prosm še kšn argument....lol
c ya
c ya
tha_man ::
Če ti igre in TV ne delajo v Win2k je to izključno problem driverjev in ne OS-a. Edina izbira so tako Win98 (ME so brezvezni). XP-ji pa so delani na osnovi Win2k, tako da so tud driverji bolj ali manj enaki. Lahko pa tud zamenjaš TV tuner s takim ki je podprt v W2k in pa grafično (ponavadi so nje driverji vzrok da igre ne delajo).
Če pa rad igraš bolj stare igre, pa itaq ni druge izbire kot Win98 (ME so, ponavljam, bedni).
Če pa rad igraš bolj stare igre, pa itaq ni druge izbire kot Win98 (ME so, ponavljam, bedni).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2173 (921) | -MiS- |
» | Win ME in 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1559 (1382) | Dalmatinc |
» | ccc.. vsi s težavami z M§ WinMEOddelek: Programska oprema | 1236 (1042) | lordgreg |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5477 (4619) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5383 (4502) | Simko |