» »

ccc.. vsi s težavami z M§ WinME

ccc.. vsi s težavami z M§ WinME

lordgreg ::

Bil bi že čas, da pogledate malo po netu forume z ME tematiko.. kaj ugotovite?? več ljudi ta sistem graja in javlja napake kot kaj drugega..

Ne poslušat tistih, ki govorijo da so Win2000 sistem za programe in ne za igre.. to sploh ni res!!! sam imam okna2000 odkar so prišli na črnitrg :D pa z njimi nisem imel niti ene večje napake.. res je, da moraš recimo na net po druge drajverje po grafično, modem itd.. ampak, ko vse to urediš, inštaliraš še service pack 1 za w2k.. potem pa vidiš, kaj pomeni zanesljiv, prijazen in uporaben M§jev sistem!

upajmo, da bo v veliki večini takšna tudi eXPerience verzija.. najverjetneje bo..

aja ljudje.. da ne boste vsi samo v okna bulili.. pojdite malo na Linux.. še malo, pa bo bolj user frinedly kot so okna...

Loki ::

Se ne bi mogel bolj strinjati s tabo.
I left my wallet in El Segundo

abcde7 ::

Sam na linuxu ne delajo vsi špili:(, dragč pa pravjo da j dober!8-)

OZZY ::

Se čisto s tabo strinjam, da so winme v ku***. Vsaj pri meni so veliko bolj nstabilni kot pri win98. Mogoče je to posledica drajverjev za komponenta ampak so tko al tko naloženi najnovejši.
Go with the flow.

Tr0n ::

Loleki, WinME je isto sranje kot Win98, z nekaj modifikacijami. Nove gonilnike gor pa bo.

teac ::

Hehe, zato pa sem si jaz prav zdaj(torej prvič pišem z XP) inštaliral WinXP in kolko sem lahko zdaj v teh 20 minutah videl so kar kul, mogoče samo malo počasna. Glede Linuxa pa bom rekel samo to: Ni boljšega!!! Sam sem sicer imel Linux, vendar pa sem ga zaenkrat dol vrgel, samo ga bom kmalu spet inštaliral!!!

SpiDEr8 ::

Sej win xx (uporabljam Me) so čist ql win Me formatiram na kake 3-4 mesece win 98 (SE) pa usak tedn tko de sm čist zadovoln z nim mam dost špilov in programov naloženih pa mi laufa ke urca tko de sm še najbl zaduvojlen s temi win.!!!!!:D:D

Loki ::

Ja no, jest mam pa Win 2000, formatiram sam, ce hocem kaj delat s particijami in ko se nabere prevec sare (zagon pol ure), igrce delajo ko urca (Counter-strike, pa se ta poredko, ostalih ne igram vec) in predvsem STABLINEJE kot v WIn 98, ME...

Win 2000 so najboljsi Winsi do sedaj.
I left my wallet in El Segundo

Dalmatinc ::

zgleda da bomo še dolgo dolgo čakali na "popolni" operacijski sistem ?

Bomo sploh kdaj dočakali ? Jah mogoče z ukinitvijo MS monopola !>:D

bostjan1s ::

Win2K je po moje kar dober, kar se pa tiče WinMe-ja sem neki časa uuuauu kake spremembe in grafika pa to pol pa po neki urah gledanja v nemočno tipkovnico in miško sem se odločil, da moj comp ne more tolk TRPET DA BI NEK TAK ZMAZEK ŠEL GOR NAŽALOST SO GA PRI MS-ju s tem kar pošten okronal..:O

Paramedic ::

Edina slabost, ki jo vidim na w2k je, da se dokaj dolgo nalaga (1 min; winme:20sek)
End transmission.

lordgreg ::

naš prof na faksu za programiranje je glede tega, kako se novi sistemi hitro nalagajo dejal, da tako, da microsoft odvzame par timerjev, ki ne delajo nič :D. in potem, ko sem 3/4 leta na računalniški, mu vedno bolj verjamem.

JanezH ::

Meni so tud Win2K najboljsi OS. Samo na zivce mi gre, ker v nekaterih primerih kar sami od sebe resetirajo računalnik.
Če tega ne bi bilo potem bi pa res vse delovalo OK.
:D:O:))

lordgreg ::

no...

do avtomatskega resetiranja pride, ko računalniku zmanjka spomina. in da se ti ne bi pojavil kakšen blue screen, so se pri M§ju spomnili avtomatskega resetiranja. To možnost lahko odkljukaš, vendar se ne spomnim kje.. poglej kje v nadzorni plošči oz sistemu..

JanezH ::

aha cool, vem da lahko to odkljukam samo se nikoli nisem, ker ne vem kaj bi se zgodilo, oziroma predvidevam, da bo prislo do blue screena in bom moral rocno resetirati.
Ah nic bom zdajle probal za vsak slucaj.
:D:)):D

lordgreg ::

pravilno razmišljaš..

JanezH ::

Ja in na zalost to tudi drži / pojavi se blue screen. Ampak ne verjamem, da je to zaradi tega ker zmanjka pomnillnika - to ne more biti res, ker ko pomnilnika zmanjka, se zacnejo doloceni naslovi prazniti in se vanje vpisujejo najnovejsi ukazi. Posledica je pocasnejse delovanje, ne pa da se racunalnik resetira.
Gotovo je nekaj drugega narobe, ampak to ve samo bili.
:D

sasox ::

Ja nevem če pride do resetiranja in blue screena samo zaradi pomanjkanja rama. Jast sem imel inštaliran ZoneAlarm pro in se mi je obvezno 1x dnevno resetiral. Potem sem pa malo pregledal Event Viewer in opazil, da povzroči zonealarm ene napake. Odinštaliru sem ga in namestil BlackICE in zadeva zdaj dela bp!

OZZY ::

POmanjkanje rama ni posledica za resetiranje računalnika. Meni s je včasih kar sam od sebe resetiral. Zakaj nisem uspel dognati sigurno pa je bilo povezano z kakim programom ,ki sem ga laufal za nadzor računalnika teh pa je bilo kar nekaj (eden nadzira ram, drugi temperaturo,...). Blu screeni pa so absolutno posledica napak v programu.
Jest bom vsekakor prešaltal na win2k ali pa na nove xp takoj, ko zamenjam grafično (ati maxx), ki v win2k ne dela.
Go with the flow.

lordgreg ::

hja.. to je pa tudi res, da se niti najboljše firme ne potrudijo in ne naredijo (ali pa jih, vendar prepozno!) gonilnikov za delo v oknih 2 taužn't..

tudi sam komaj čakam na final verzijo oken eXPerience (pa na HD, ki mi bo sploh nesel to nase :D)

Jst ::

jst tud do konca sovrazm winme, w98se delajo hitrejs. ceprav tud te winse sovrazm.

jst mam w2k in to je vse! mam gor defi nalozen, 3dstudio in blalblalbla. spilam pa b&w, UT in nfs5. vsi spili delajo ku sus. sm mal se mors z registrim ukvarjat ene 3tedne da pogruntas najbolj bolane fore in je isto kot 1% posasnejsi me.

Aljo1 ::

Ok imam win 98se (ang) pa se odločam katere win naj sedaj dam gor (mam ME in 2k)
Računalnik uporabljam za igre in za internet(Dial-up)
A je res da z win ME pridobiš na hitrosti interneta? (proti 98)

lordgreg ::

ku*ac palac! stabilnost win2k! dialup ti naštima w2k sam (ne vem za ME).. vseeno ti priporočam w2k. preberi si čisto zgornji oz. prvi post te teme


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WinME mi delajo hitreje od WinXP

Oddelek: Operacijski sistemi
221792 (1406) daylight
»

Težave z win98SE

Oddelek: Operacijski sistemi
191488 (1193) Donheled
»

CD-R problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
121009 (883) roscha
»

Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
585043 (4185) andrej
»

Windows ME (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
774978 (4097) Simko

Več podobnih tem