Forum » Pomoč in nasveti » Dva monitorja na 1 PC ?
Dva monitorja na 1 PC ?
a9753 ::
Oj!
Doma imam dva pc-ja in na obeh sta Samsung LCD 913V, pa me zanima kako ju lahko priklopim na 1 PC kadar se nuca samo en računalnik. To bi uporabljal predvsem za igranje iger (flight simulator za front in left view). Mislim da je zadeva izvedljiva ker sem ze videl ene par slik ko majo po par monitorjev na enem pc sploh pri igrah.
hvala za info in lp
Doma imam dva pc-ja in na obeh sta Samsung LCD 913V, pa me zanima kako ju lahko priklopim na 1 PC kadar se nuca samo en računalnik. To bi uporabljal predvsem za igranje iger (flight simulator za front in left view). Mislim da je zadeva izvedljiva ker sem ze videl ene par slik ko majo po par monitorjev na enem pc sploh pri igrah.
hvala za info in lp
gfighter ::
Preberi si tole temo. Jaz imam dva računalnika ter dva monitorja, vendar oba monitorja večinoma uporabljam le na enem računalniku. Drugi monitor je priključen na oba računalnika (server ter glavni računalnik) preko KVM switcha, tako da po potrebi lahko z eno miško, tipkovnico ter monitorjem upravljam oba.
a9753 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop dveh mašin na en monitor eno miš in eno tipkovnico - možno?Oddelek: Strojna oprema | 2535 (1994) | luka66_6 |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 19025 (12541) | Ursus |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11694 (8562) | Matevžk |
» | Dva računalnika, en monitor, ena tipkovnica in miškaOddelek: Pomoč in nasveti | 3460 (3335) | Vice |
» | Dva računalnika + en monitor ???Oddelek: Zvok in slika | 2320 (2156) | miguell |