Forum » Pomoč in nasveti » Cudn problem ... help ...
Cudn problem ... help ...
OrlyTM ::
Pr kolegu sva montirala en cudn heatpipe hladilnik, kjer je treba pac podret vse, da hladilnik montiras. No, ko sva vse skup sestavla zadeva sicer laufa ampak ko komp ugasnes, se noce vec vzgat, dokler ne resetiras biosa (baterijo ven in not) ... to pa deluje zmerom.
Any hints, kaj bi lahko bilo?
lp
OrlyTM
Any hints, kaj bi lahko bilo?
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
?
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
SavoS ::
Samo razmišljam....kaj pa če se hladilnik kje dotika matične ali pa ohišja??
Vzami procesor še enkrat ven in nanovo vse skupaj naredi, pa sčišti malo kontakte.....druga zaenkrat mi ne pade v glavo...
Vzami procesor še enkrat ven in nanovo vse skupaj naredi, pa sčišti malo kontakte.....druga zaenkrat mi ne pade v glavo...
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
<°))))< ::
Samo tista tanka pena in štikl papira za podložit je definitivno premalo. podložiti je trba kaksne matice ali pa podložke. Če nista skurla matične dajta v nedeljo za mašo
ne stekam te cist dobr .... kaka pena in stikl papirja? z zgornje strani sem dal tiste plasticne obrocke, na spodnjo stran pa pac tisto velko ploscico, ki je podlozena z eno zadevo, tko kot je v navodilih pisalo. Pa naj povem, da nism prvic montiral racunalnika.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
ok ... torej ocitno nobenih pametnih idej ... kaj pol svetujete, naj ga posljem na servis, je najbolj verjetno, da gre za hardware failure?
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red hat požel še eno zmago Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7553 (6460) | Daedalus |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2052 (1844) | CaqKa |
» | CD-RW Plextor 12/10/32a + TEAC 40x CD-Rom ... Problem !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 953 (830) | OrlyTM |
» | Hud problem !!! Nujno !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1163) | roscha |
» | Zamenjava hladilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1692) | alien-w |