Forum » Omrežja in internet » Ima kdo ADSL+WLAN na Brezovici?
Ima kdo ADSL+WLAN na Brezovici?
20sdfj093f ::
Pozdravljeni,
stanujem na Brezovici pri Ljubljani, vendar nimam možnosti priti do interneta (DSL/cable), tako da me zanima, ali je kdo iz bližine, ki ima kakšen ADSL ali kabelski ter si znišati strošek mesečne naročnine tako, da zadevo pošlje prek 802.11 v sharing?
LP in hvala,
F.
stanujem na Brezovici pri Ljubljani, vendar nimam možnosti priti do interneta (DSL/cable), tako da me zanima, ali je kdo iz bližine, ki ima kakšen ADSL ali kabelski ter si znišati strošek mesečne naročnine tako, da zadevo pošlje prek 802.11 v sharing?
LP in hvala,
F.
AbbaTh^eK ::
Wireless internet? mislm ponudnik interneta.... da maš internet preko wirelessa.... svojo linijo
MTm2H37rqt7B ::
Jaz stanujem na Brezovici (nasprot kitajske), imam ADSL tudi v Vnanjih Goricah ga imajo. Si 100% preprican da ni mozen priklop?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
MTm2H37rqt7B ::
Kabel se je nekaj rihtal, ljudje so dajali denar... na koncu je vse skupaj propadlo. Mislim pa da je kabelska na podrocju Brezovice, pri postaji, postavlena (nasproti Kavcica).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
20sdfj093f ::
Ne, ne, narobe ste me razumeli... na Brezovci je že fizično možen priklop, sam ni pa možen kjer jaz stanujem. :)
Tko da razmišljam v ostale smeri...
Tko da razmišljam v ostale smeri...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtodeli Fiesta - RABIM POMOČOddelek: Na cesti | 6185 (5398) | SkIDiver |
» | Televizija (mogoče tudi internet) preko satelitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (962) | Frenckie |
» | Toča: 08.08.08 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8067 (5554) | JanK |
» | Črnila za kartuše - kje v Lj?Oddelek: Kaj kupiti | 1900 (1746) | b0B3k |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3018 (1787) | kleDo |