Forum » Pomoč in nasveti » Tualatin 1300MHz ?
Tualatin 1300MHz ?
king22 ::
Pozdravljeni!
Imam eno težavo in sicer to,ker imam eno ploščo MATSONIC MS7127c in procesor Tualatin 1300MHz.Zanima me če bi to delovalo skupaj?
Veliko sem prebral na tem forumu o tualatinih sam mi ni čisto vse jasno...
Procesorja nisem probal vtaknit notri,ker se bojim da bi ga lahko skuril če ga ne podpira.
Kolikor sem gledal v biusu bi šlo do 16× in fsb do 133 se mi zdi.
Prosim za nasvete.Iskal sem tudi na netu in nič o tej plošči in modifikaciji.
Prosim za pomoč
Hvala
LP
Imam eno težavo in sicer to,ker imam eno ploščo MATSONIC MS7127c in procesor Tualatin 1300MHz.Zanima me če bi to delovalo skupaj?
Veliko sem prebral na tem forumu o tualatinih sam mi ni čisto vse jasno...
Procesorja nisem probal vtaknit notri,ker se bojim da bi ga lahko skuril če ga ne podpira.
Kolikor sem gledal v biusu bi šlo do 16× in fsb do 133 se mi zdi.
Prosim za nasvete.Iskal sem tudi na netu in nič o tej plošči in modifikaciji.
Prosim za pomoč
Hvala
LP
Kje bi pa lahko našel te modifikacije??
Mogoče v slikah,kaj je vse potrebno predelati ali vsaj napotke za to.
Mogoče veste kakšen dober link?
Hvala
LP
Mogoče v slikah,kaj je vse potrebno predelati ali vsaj napotke za to.
Mogoče veste kakšen dober link?
Hvala
LP
Spajky ::
jest mislim, da se dandanajšnji dan, če glih nimaš kake super BX chipset plate sploh ne splača več zezat z modi za Tulce; pred 3 leti in več je pa blo to čistam druga pesem. jest se s to Matsonic niti ne bi zezal ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Hvala za nasvet Spajky. Mislil sem se zezat zato,ker imam doma v omari Tualatina 1,3GHz ki ga ne morem prodati (noben ga noče kupit) in pa to plato.Pa sem mislo mal skobinirat,da bi sestavil eno mašino.
LP
LP
A za 5 bi ga MOGOČE vzel.Pa še Zalmana bi mel zraven a ne...Ta je pa huda!
Za 5 jurjev še celerona 600 ne dobiš!
Mal si oglase pa cene poglej.
LP
LP
gfighter ::
Stvar je vredna toliko, kot ti je kdo še pripravljen dati zanjo. Žal, tako je... Drugače pa tole zgleda dober hobi, tako da jaz bi se kar lotil tega. Če ne zaradi drugega, zaradi lastnega veselja...
Fizikalko ::
"A za 5 bi ga MOGOČE vzel.Pa še Zalmana bi mel zraven a ne...Ta je pa huda!
"
Ta je pa dobra.
Prvič - to kar se prodaja se nujno ne PRODA. In drugič - kdor kupi celerona 600 za 6 jurjev ali kaj takega, nima pojma.
Predvsem pa je pač osnova trgovine razmerje med ponudbo in povpraševanjem - ker po tvojem procesorju in ceni 8k očitno ni povpraševanja, je torej nekaj narobe s ceno, ne?
Folk na Bolhi prodaja svašta po takih cenah, da glava peče - kar pa nikakor ne more biti osnova za navijanje cene, saj folk na Slo-Techu pa ja ni tako neumen, da bi kupoval 486ke za 20 jurjev in podobno. Lahko pa kje drugje skušaš koga netegnit
"
Ta je pa dobra.
Prvič - to kar se prodaja se nujno ne PRODA. In drugič - kdor kupi celerona 600 za 6 jurjev ali kaj takega, nima pojma.
Predvsem pa je pač osnova trgovine razmerje med ponudbo in povpraševanjem - ker po tvojem procesorju in ceni 8k očitno ni povpraševanja, je torej nekaj narobe s ceno, ne?
Folk na Bolhi prodaja svašta po takih cenah, da glava peče - kar pa nikakor ne more biti osnova za navijanje cene, saj folk na Slo-Techu pa ja ni tako neumen, da bi kupoval 486ke za 20 jurjev in podobno. Lahko pa kje drugje skušaš koga netegnit
Tomay ::
V bistvu še je 5 jurjev veliko za ta procesor. Celerona 2,4 s plato nekdo na slo-techu prodaja za 20 + 2 jurja za 256ddr in imaš enkrat hitrejšo mašino.
Aja še to, vem o čem govorim imam celerona 2,4 in tualatina 1,3.
Aja še to, vem o čem govorim imam celerona 2,4 in tualatina 1,3.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11407 (7745) | Spajky |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3107 (2079) | sidney |
» | nadgraditevOddelek: Strojna oprema | 776 (686) | Eddy |
» | Najmočnejši procesorOddelek: Strojna oprema | 1705 (1134) | blazp88 |
» | Tualatin+BX-brezPowerLeap-a !!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2403 (1676) | HardwareMaster |